MENÜ

Galatasaray'da sular durulmuyor!

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri birbiri ardına geliyor. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kurulu, genel sekreter Fatih İşbecer'in istifasıyla son bulan operasyonda çok kararlı. Geçtiğimiz günlerde işlerine son verilen kulüp profesyonelleri Gözde Turan ile Arzu Uğur'un oda kilitleri değiştirildi! Ayrıca İşbecer'in son aşamaya getirdiği bir anlaşma da iptal edildi.

Galatasaray'da sular durulmuyor!

Galatasaray Yönetim Kurulu, kulüp idari kadrosundaki tasarrufunda çok kararlı görünüyor. Genel Sekreter Fatih İşbecer'i istifaya sürükleyen operasyonun devamında da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yönetim kurulu tarafından geçtiğimiz günlerde işlerine son verilen profesyonel idarecilerle ilgili katı bir tavır sergileniyor. Öyle ki, görevlerine son verilen profesyonel yöneticiler Gözde Turan ile Arzu Uğur'un odalarına girmelerine bile izin verilmiyor. Kulüp çalışanlarının, yönetimin talimatıyla Turan ve Uğur'un kullandıkları odaların kilitlerini değiştirdiği bildiriliyor.

Galatasaray'da 'bitmeyen' otel bilmecesi!

Aykar 20 gün süre istedi

Aynı şekilde görevine son verilen Sara Koral Aykar'a odasını boşaltması tebliğ edildi. Aykar, kullandığı ofisteki eşyalarını toplamak için 20 gün süre istedi. Kısa bir süre tatil yapacak olan Aykar'ın daha sonra odasını boşaltması bekleniyor.

Bir hamle de Fatih İşbecer'in icraatlarıyla ilgili. İşbecer'in bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve son aşamaya getirdiği anlaşma da kulüp ticari direktörü Özgür Gündoğan'ın talimatıyla rafa kaldırıldı. Galatasaray kulübü ile Multinet firması arasında yapılacak 1 milyon TL'lik anlaşma, imzalar atılmak üzereyken iptal edildi.

Galatasaray'da beklenen oldu, Fatih İşbecer istifa etti

İşbecer'in izleri siliniyor

Yönetimin onayıyla gerçekleşen bu eylem, Fatih İşbecer'in yaptığı anlaşmaya güven duyulmadığı şeklinde yorumlandı. Zira, görevine son verilen ve kulüpte finans direktörü olarak işbaşı yapan Gözde Turan, Fatih İşbecer'in Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşıydı ve bu tercih çok tartışılmıştı.

Metin Karabaş / fanatik.com.tr ÖZEL

Dembele'de sona doğru

Haberin Devamı
YORUM YAZ