MENÜ

Fenerbahçe'den çifte atak!

Sarı-Lacivertliler, transferde iç piyasaya yöneldi. Aatif için nabız yoklayan Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım bizzat Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’la görüşecek. Caner Erkin’in boşluğu ise Bursalı Emre Taşdemir ile doldurulacak.

Fenerbahçe'den çifte atak!

Feghouli ve Agger ile temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, transferde rotayı değiştirdi. İç payasada görüşmelerde bulunan Fenerbahçe’nin gündeminde Sivassporlu Aatif ve Bursasporlu Emre Taşdemir bulunuyor. Takımı küme düşmesine rağmen ortaya koyduğu performansla pek çok takımın listesine giren Aatif için Fenerbahçe fazlasıyla ısrarcı.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, “Bonservis fiyatı 4 milyon Euro ancak takasa açığız” dediği Aatif için bizzat Başkan Aziz Yıldırım devrede.

Yıldırım’ın hafta içinde İstanbul’da Otyakmaz’la bir görüşme yapacağı öğrenildi.Trabzonspor, Osmanlı ve Bursaspor’un çok istediği Aatif, yakın çevresine önceliğinin Fenerbahçe olduğunu ve kulüplerin anlaşmasını beklediğini söyledi.


Sivassporlu Aatif'a hücum! Fenerbahçe...


Pazarlıklar devam ediyor

İnter’e giden Caner Erkin’in boşluğu ise Bursasporlu Emre Taşdemir ile doldurulacak. 20 yaşındaki sol bek daha önce 4 kez A Milli Takım kadrosuna da çağrılmıştı. Emre Taşdemir konusunda kulübü kapıyı 3-4 milyon Euro’dan açıyor.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak ile Fenerbahçeli yöneticiler bir süredir pazarlık halinde. Genç futbolcunun 2019’a kadar mukavelesi bulunuyor.

Yusuf Dursun


İşte Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den istediği para!


Haberin Devamı
YORUM YAZ