MENÜ

Caner Erkin resmen Inter'de!

Roberto Mancini'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Inter, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin'i renklerine bağladığını resmen açıkladı.

Caner Erkin resmen Inter'de!

Fenerbahçe'de bir dönem resmen sona erdi...

Sarı-Lacivertliler'de 6 yıldır forma giyen Caner Erkin, İtalya Serie A ekiplerinden Inter'le 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Roberto Mancini'nin çalıştırdığı, Galatasaray'dan Alex Telles ve Felipe Melo'nun formasını giydiği Nerazzurri ekibi, milli futbolcuyla anlaşıldığını resmen duyurdu ve oyuncuya ''Hoşgeldin'' mesajı yayınladı.

2 KEZ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI

2010 yazında kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray'dan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Caner Erkin, 5 sezon Sarı-Lacivertli takımın formasını giydi.

Bayern Münih, Barcelona ve Fenerbahçe!

Fenerbahçe'de 100'ün üzerinde lig maçına çıkan 27 yaşındaki milli futbolcu, 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Özellikle sol bek pozisyonuna geçtikten sonra gösterdiği performansla, Avrupa'nın dikkatini çeken Caner, bu sezon yaşadığı sorunlarla gündeme geldi.

Aziz Yıldırım açıkladı: Caner ve Gökhan...



PEREİRA İLE YILDIZI BARIŞMADI!

Teknik direktör Vitor Pereira ile antrenmanda yaşadığı gerilim, sonrasında şampiyonluk yolunda hayati öneme sahip Galatasaray maçı öncesi ilk 11'de olmadığını öğrenince Pereira'ya hakarete varan söylemlerde bulunan Caner Erkin, süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Bu anlaşma birlikte Caner Erkin'in 2. Avrupa seferi başladı. İlk olarak 2007 yılında Manisaspor'dan 4 milyon Euro bedelle CSKA Moskova'ya transfer olan Caner, 2 yıl Rusya Ligi'nde forma giymişti.



INTER'DEKİ 5. TÜRK!

2016-2017 sezonundan itibaren 3 yıl Inter adına mücadele edecek Caner Erkin, Milano ekibinin 5. Türk futbolcusu oldu. Daha önce Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Hakan Şükür ve Ümit Davala, Inter forması giymişti.

Fenerbahçe'den Emre Mor açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ