MENÜ

Mario Gomez'den iyi haber!

Kara Kartal’daki geleceği belirsizliğini koruyan Mario Gomez, Panzerler’in Slovakya maçının ardından yaptığı açıklamayla Siyah-Beyazlılar’ın gönüllerine su serpti: Şu anki kariyerimden hiç olmadığı kadar zevk alıyorum. Burada bir iki sene daha kalabilirim.

Mario Gomez'den iyi haber!

Siyah-Beyazlılar’ın yıldız ismi Mario Gomez, Beşiktaş’ta geçirdiği muhteşem sezonun ardından gollerine ülkesi Almanya’yla devam ediyor. 31 yaşındaki futbolcu, Panzerler’in önceki akşam Slovakya’ya 3-1 kaybettiği mücadelede takımının tek golünü attı.

Kara Kartal’ın Bursaspor ve Kayserispor maçlarında beyaz noktadan kaleciyi geçemeyen başarılı futbolcu, bu fobisine Slovaklar’ın filelerini penaltı vuruşundan havalandırarak son verdi. Karşılaşmanın ardından Kicker Dergisi’ne geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gomez, ilk kez Beşiktaş’ta yola devam etmeye bu kadar yakın olduğunu duyurdu.


Kosova Medyası, Shaqiri'nin Beşiktaş'a geleceğini iddia etti


5 yıl daha oynayacak!

Kiralık olarak geldiği Siyah-Beyazlılar’da büyük bir patlama yaptığına değinen yıldız futbolcu, yükselen form grafiğini sürdürmek için Beşiktaş’ta kalabileceğini söyledi.

Süper Mario, “Beşiktaş’ta bir iki sene daha kalabilirim. Şu anki kariyerimden hiç olmadığı kadar zevk alıyorum. Kariyerimin en güzel yıllarından birini Beşiktaş’ta yaşadım. Türkiye’ye karşı ön yargılı davranılıyor ama orası öyle bir yer değil. Ben de orada ön yargılı olmamayı öğrendim. Almanya’ya dönmem söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Başarılı futbolcu, sözlerini, futbol hayatını 5 yıl daha sürdürmek istediğini söyleyerek tamamladı.


Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması


Haberin Devamı
YORUM YAZ