MENÜ

Fatih Terim'in bir sözü yetti!

Fatih Terim’in, A Milli Takımı geniş kadrosunda Sinan Gümüş’ün de olduğunu söylemesi, Galatasaraylı oyuncuyu harekete geçirdi. Henüz AB vatandaşlığını bırakmayan Sinan’ın hemen Türk vatandaşlığına geçmek için talimat verdiği ifade edildi.

Fatih Terim'in bir sözü yetti!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Galatasaray’ın genç yeteneği Sinan Gümüş için çok net ifadesi, Sinan’ı harekete geçirmeye yetti. Sinan, bir an önce Türk vatandaşlığına geçebilmek için çalışma başlattı.

Terim’in önceki günkü basın toplantısında, “Bizim geniş kadroda çok arkadaşımız var. Sinan Gümüş de var. Sinan gibi birçok oyuncumuz var. Sinan’a 1.5 sene önce Galatasaray’da oynamazken teklif ettik” sözleri, genç futbolcuyu heveslendirdi.

Riekerink raporunu sundu! İşte Galatasaray'da gidecek isimler...

Anne ve babasıyla beraber Antalya’da tatilde olan ve çarşamba günü Almanya’ya dönecek olan Sinan Gümüş’ün Terim’in sözleri üzerine Türkiye tercihini hemen uygulamaya sokmak istediği ifade edildi. Terim’den beklediği haberi alınca çok mutlu olan 20 yaşındaki futbolcunun Almanya’dan teklif gelmesi halinde dahi Türkiye’de karar kıldığı bildirildi.

Futbolcunun Türk pasaportu bulunmadığını, kamuoyu Milliyet’in geçtiğimiz günlerde yayımladığı haberiyle öğrenirken, Sinan Gümüş’ün pasaport işlemlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi. Avrupa Birliği vatandaşı olarak hayatını devam ettiren Sinan’ın, Türk Milli Takımı’nda oynayabilmesi için Türk vatandaşlığına geçmesi gerekiyor.

Sinan Gümüş, sakatlığı öncesinde ve sonrasında aldığı şansı iyi değerlendirip ilk 11’deki yerini garantiledi.

Kaynak: Milliyet

Dzemaili bomba gibi dönecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ