MENÜ

Alanyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Adana Demir mi, Alanya mı? Bu sorunun cevabı bugün Konya’da belli olacak. Saatler 19.00’u gösterdiğinde nefesler tutulacak, Torku Arena’da PTT 1. Lig Play-Off finali başlayacak. Müthiş kapışmada 42 bin kişilik tribünler de tıklım tıklım dolacak. Peki Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan bu dev mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Alanyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

PTT 1.Lig Play-Off finalinde Adana Demirspor ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor...

Adanaspor ve Karabükspor’un ardından Süper Lig’in son biletini bu iki takımdan biri alacak. Adana Demir, Elazığ’ı saf dışı bırakırken, Alanyaspor ise Balıkesirspor’u Play-Off’tan elemişti.

Torku Arena’da oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak müthiş maçın hakemi Bülent Yıldırım. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak mücadelede tribünler tıklım tıklım olacak.

Alanyaspor mutlu sona ulaşırsa tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkacak. Adana Demirspor ise 21 yıllık hasrete son vermek istiyor.

Alanyaspor-Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

PTT 1. Lig Play-Off finalinde karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor ile Adana Demirspor takımlarının mücadelesi saat 19.00'da TRT SPOR ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Alanya’da son dakika

Alanyasporlu futbolcular dün Konya’daki Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti. Teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcular türbede dua ederken, akşam ise son idman yapıldı. Turuncu-Yeşilli takımda önemli bir eksik bulunmuyor.

Kalpar 2 kez çıkarttı

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, daha önce 1999-2000’de Yimpaş Yozgatspor’u, 2010-11’de de Samsunspor’u Süper Lig’e taşımıştı. Kalpar yönetimindeki Güney ekibi, son 11 maçında yenilgi yüzü görmedi.

Demir’de son dakika

Adana Valisi Mustafa Büyük, Konya’ya gidecek olan memurlara bugün izin verileceğini açıkladı. Yüreğir Belediyesi ise 100 bin lira prim verileceğini müjdeledi. Demirspor Başkanı Sedat Sözlü’nün maçtan önce soyunma odasında rekor prim açıklaması bekleniyor.

Vural dörtleyebilir

Adana Demirspor’un kurt hocası Yılmaz VUral, 1994-95’te Eskişehirspor’u, 1995-96’da Sarıyer’i ve 2005-06’da Antalyaspor’u Süper Lig’e çıkarttı. Tecrübeli teknik adam Adana Demir’le kupayı alması halinde önümüzdeki sezon da takımın başında olacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Alanyaspor: Haydar, Yasin, Sezer, Nuru, Özgür, Deniz, Galip, Sinan, Emre, Tayfur, Ayite

Adana Demirspor: Fevzi, Murat Akyüz, Onur, Barış, Ahmet Burak, Attamah, Morro, Tiago, Anıl, Burak, Pote

Haberin Devamı
YORUM YAZ