MENÜ

Bursaspor, ava çıktı

Bursaspor transferde elini çabuk tutuyor, önemli isimlerle görüşüyor. Trabzon’daki geleceği belli olmayan Özer Hurmacı ile temas kuran Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor’la sözleşmesi biten genç yıldız Sinan Bakış’la da el sıkıştı.

Bursaspor, ava çıktı

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 44 puanla 11. sırada tamamlayan Bursaspor, gelecek yıl kadroda ciddi bir revizyona gitmeyi planlıyor.

Necid, Dzsudzsak, Serdar Aziz gibi yıldızlarını ciddi bonservis bedelleriyle göndermeyi planlayan Yeşil-Beyazlılar, iç piyasada çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Akhisar Belediyespor’la sözleşmesi biten Merter Yüce ve İsmail Konuk’la anlaşan Timsah, Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Özer Hurmacı ile de temas kurdu.

Sezonun son bölümünde kulübünde kadro dışı kalan ve Ersun Yanal’la daha önce problem yaşadığı için Karadeniz ekibinde kalması zor gözüken Özer ile görüşmelerin hayli olumlu gittiği öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncu hem orta sahanın merkezinde hem de kanatlarda görev yapabiliyor. Hamza Hamzaoğlu’nun Özer konusunda yönetime baskı yaptığı bildirildi.

Bonservisi elinde

Öte yandan Yeşil-Beyazlılar, hücum hattına da genç bir takviye gerçekleştiriyor. Kiralık sözleşmesi biten Sercan Yıldırım ile yola devam etmeye sıcak bakmayan Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda rota Kayserispor’la mukavelesi sona eren Sinan Bakış’a çevrildi. 22 yaşındaki gurbetçi futbolcuyla 3 yıllık sözleşme yapılacak.

Fransa’dan iki genç geliyor

Bursaspor’un hocası Hamza Hamzaoğlu, sezon içinde yönetici Yüksel Çolak ile birlikte Fransa’ya gitmiş ve Lens forması giyen Jean-Philippe Gbamin ile Wylan Cyprien’i istemişti. Bu iki oyuncuyla uzun süredir temas halinde olan Yeşil-Beyazlılar, davet gönderdi. İki genç futbolcu Bursa’yı gezdikten sonra masaya oturulacak. Gbamin stoper mevkisinde görev yapıyor. 20 yaşındaki yıldız sezonun ikinci yarısındaki tüm maçlarda forma giydi. Cyprien ise 21 yaşında ve orta sahanın merkezinde oynuyor. Başarılı oyuncu geride bıraktığımız sezon 34 maçta 7 gol attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ