MENÜ

Final toplantısı yapıldı

Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında cuma günü oynanacak Play-Off Finali’nin maç toplantısı, Torku Arena’da yapıldı.

Final toplantısı yapıldı

Toplantıya iki kulüp temsilcileri, TFF ve emniyet yetkilileri katıldı. Görüşmede bilet fiyatları kale arkası 15 TL, maraton ise 35 TL olarak belirlendi. Bilet satışlarına bugün başlanacak. Alanyaspor taraftarları stadın doğu ve güney, Adana Demirsporlular ise batı ve kuzey tribünlerinde oturacak. Karşılaşmada Alanayspor taraftarlar için 18 bin 81, Adana Demirspor için ise 17 bin 919 bilet ayrılacak.

Demir’den Konya’ya hücum

Yarı finalde Elazığ’ı Barış’ın golüyle deviren Adana Demirspor’da gözler finale çevrildi. Cuma günkü dev maç için kendilerine 17 bin 919 kişilik yer ayrılması üzerine Adana şehri tek kelimeyle ayağa kalktı. Şehir, cuma günü Konya’ya akın etmeye hazırlanıyor. Belediyelerden sınırsız sayıda otobüs, taraftarları Konya’ya taşımak için organize edildi. Alanyaspor’la oynanacak olan hayati finalde Torku Arena tribünleri hınca hınç dolu olacak.

‘Süper Lig Alanya’nın olacak’

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Demir’le oynanacak dev final öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Balıkesirspor ile telafisi olmayan bir maç oynadıklarını ifade eden Kalpar, “Finale kalmamız gerekiyordu ve kaldı. Oyuncularımı kutluyorum. Bu maçta yaptığımız hataları yapmadan önümüzdeki final mücadelesini de kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig’i yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu gerçekleştiririz” dedi. Bu arada takımda hafif sakatlığı bulunan Tayfur’un oynayabileceği öğrenildi.





Haberin Devamı
YORUM YAZ