MENÜ

Fikret Orman'dan West Ham'a cevap: İyi ama yetmez!

Gökhan Töre için 12 milyon Pound’luk (52 milyon TL) teklifte bulunan West Ham’a, Başkan Orman’dan cevap geldi: İyi ama yetmez!

Fikret Orman'dan West Ham'a cevap: İyi ama yetmez!

Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarasının 24 yaşındaki futbolcu için Ada ekibine, “Gökhan Töre, kadromuzun önemli bir parçası. Onu gözden çıkarmamız için bize 17 milyon Pound’luk (74 milyon TL) bir öneride bulunmanız gerekiyor” dediği ortaya çıktı.

Kara Kartal’ın önceki teknik adamı Slaven Bilic, Beşiktaş’taki gelişiminden oldukça memnun olduğu Gökhan Töre’yi yeni takımı West Ham United’a getirmek için kulüp yönetimine talepte bulunmuştu. Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar’ın kapısını 12 milyon Pound’luk (52 milyon TL) teklifle çalan İngiliz temsilcisine Beşiktaş Yönetimi’nden cevap geldi.

Başkan Fikret Orman’ın, 24 yaşındaki futbolcu için Ada ekibine, “Gökhan Töre, kadromuzun önemli bir parçası. Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağız ve ilk etapta onun bizimle kalmasından yanayız. Onu gözden çıkarmamız için bize 17 milyon Pound’luk (74 milyon TL) bir öneride bulunmanız gerekiyor” dediği öğrenildi.


Beşiktaş'ta golcü operasyonu başladı


15 milyon TL’ye gelmişti

Beşiktaş’a 2 sezon önce Rusya Premier Lig temsilcisi Rubin Kazan’dan 4,5 milyon Euro (15 milyon TL)’ye transfer olan başarılı futbolcu için ısrarlı olan West Ham’ın, Başkan Orman’ın bu isteğine olumlu baktığı bildirildi. Ada takımının yetkililerinin yakın zaman içerisinde İstanbul’a gelip transferi resmen noktalayacağı konuşuluyor.

Bilic’le çalışmaya sıcak bakıyor

Siyah-Beyazlı formayı bu sezon 35 maçta giyen Gökhan Töre, takımına 6 gol ve 9 asistlik katkı sağlamıştı. İkinci yarıda ayağındaki sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 ay takım arkadaşlarından uzak kalan başarılı kanat oyuncusunun da 2010-11 sezonundaki Chelsea macerasının ardından Ada’ya geri dönmeye istekli olduğu ve Slaven Bilic’le tekrar çalışmayı planladığı ifade edildi.

Orhan Yıldırım


Emre Mor'un menaceri: Beşiktaş’la görüşüyoruz

Haberin Devamı
YORUM YAZ