MENÜ

Tek bilek tek yürek!

Aslan’ın gözü hem kupada hem de parada... Kulübün Avrupa’daki kaderini belirleyecek olan Türkiye Kupası Finali öncesi kenetlenen Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısına, ‘Tek bilek tek yürek’ yazılı formalarla çıkmaya hazırlanıyor. Başkan Özbek, final günü bileklik satışında rekor bekliyor.

Tek bilek tek yürek!

Ziraat Türkiye Kupası, 26 Mayıs Perşembe günü Antalya Arena Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla sahibini bulacak. Sarı-Lacivertliler, sezonu kupasız geçmemek için kazanmayı isterken Aslan için bu mücadelenin önemi bambaşka. Galatasaray mutlu sona ulaşırsa, Avrupa kupalarına katılamama cezasını tamamlayacak ve yeni sezonda yine Avrupa’ya gitmek adına mücadele edecek. Aksi halinde gelecek sezonda da cezayı tamamlamak üzere potaya girmeye çalışacak. İşte bu kritik önem nedeniyle, kulüp başkanı Dursun Özbek çok sayıda önlem aldı. Bunlardan biri de, takımla taraftarı yeniden bütünleştirip, camiada pozitif bir hava yaratmaktı. Sarı-Kırmızılılar, çareyi Şubat ayında hayata geçirilen kampanyayı tekrar canlandırmakta buldu.

10 milyon TL’den fazla...

Özbek, bileklik satışı için dile getirilen, ‘Tek bilek tek yürek’ sloganını forma göğüs reklamına uyarlatarak, derbiye bu yeni formalarla çıkmaya karar verdi. Bir süre önce Dumankaya ile yapılan sponsorluk anlaşmasının iptaliyle Galatasaray, formaya Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın logosunu yerleştirmişti. Özbek, bu kez ‘Tek bilek tek yürek’ sloganıyla birlikte hem camiada bütünlük hem de mağazalarda hareketlilik peşinde. Final günü bileklik satışında rekora gidilmesi ve kupa maçının maddi anlamda da kazanca çevrilmesi planlanıyor. Galatasaray’ın geride kalan süreçte 1 milyon bileklik satışını aştığı ve 10 milyon TL’den fazla parayı kasasına koyduğu ifade edilmişti.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ