MENÜ

Adana Demirspor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Adana Demirspor Elazığspor maçıyla, PTT 1. Lig'de Play-Off finaline bilet alacak son takım belli olacak. İlk maçı 3-2 kazanan Elazığspor, Adana Demirspor deplasmanına avantajını korumak için çıkacak. Adana Demirspor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Adana Demirspor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Adana Demirspor Elazığspor maçı, Play-off yarı final rövanş karşılaşması olarak dikkat çekiyor. İki takım arasında Elazığ'da oynanan ilk maçı ev sahibi ekip Çağrı Ortakaya'nın 83'te attığı golle 3-2 kazanıp avantajı cebine koymuştu.

ADANA DEMİRSPOR ELAZIĞSPOR CANLI

PTT 1. Lig'de Play-Off finaline yükselecek son takımı belirleyecek olan Adana Demirspor Elazığspor maçı 23 Mayıs Pazartesi saat 21.30'da oynanacak Maç TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

‘Özlem bitecek’

Adana Demirspor’un 21 yıllık özlemine son vermek isteyen Yılmaz Vural, “Deplasmanda attığımız iki gol bize önemli bir avantaj. Çünkü sahamızda taraftarımızın desteğiyle bulacağımız gol ya da gollerle turu geçeceğiz” sözlerini sarf etti.

‘Geldiğimiz gibi’

Ekonomik sıkıntılara rağmen finalin kapısına kadar gelen Elazığ’ın hocası Ogün Temizkanoğlu, “Buraya kadar gelerek ne kadar iyi olduğumuzu gösterdik, şimdi ise bunu tamamlama zamanı. Başaracağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Adana Demirspor Muhtemel 11'İ
Fevzi
Murat
Barış
Fereira
A.Burak
Attamah
İbrahim
Tiago
Anıl
Burak
Pote
T.D.: Yılmaz Vural

Elazığspor Muhtemel 11'i:
Çağlar
Hakan Bilgiç
M.Yiğit
Murat K.
Onur Güney
Traore
Binya
Tom
Lamjed
Halil
Ümit
T.D.: Ogün Temizkanoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ