MENÜ

Torku Konyaspor'dan Beşiktaş maçı için fahiş fiyat!

Torku Konyaspor yönetimi, şampiyon Beşiktaş ile sahasında oynayacakları maç için en düşük bilet fiyatını 350 lira olarak belirledi ve futbolseverlerin büyük tepkisini çekti.

Torku Konyaspor'dan Beşiktaş maçı için fahiş fiyat!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, ligin son haftasında Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacak.

Maç günü değişince...

Konyaspor yönetimi ilk olarak maçın bilet fiyatlarını 30 ila 90 TL arasında belirlemişti. Ancak maçın oynanacağı gün çarşamba günününe alınınca Torku Konyaspor yönetimi bilet fiyatlarını iptal etti. Maçı salı günü oynamak isteyen yönetimin, böyle bir fiyat belirlemesinde TFF'nin kulübe sormadan sadece Beşiktaş'ın talebiyle maç saatini değiştirmesi sebep olarak gösteriliyor.


Konyaspor Beşiktaş maçı öncesi gerilim


Konyaspor, bugün yeni bilet fiyatlarını açıklarken çok farklı bir fiyat ortaya çıkararak adeta bir skandala imza attı. Yönetim daha önce 30 TL olan en düşük bilet fiyatını bu kez tam 350 TL olarak belirledi! Şampiyon olan takımlarını desteklemek isteyen Siyah-Beyazlı taraftarların ise bu maçı izlemek için tam 455 TL ödemesi gerekiyor. Diğer kategori bilet fiyatları ise 475 ve 500 TL...

İki takım Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşılaşmış ve o karşılaşmada en düşük bilet fiyatı 10, en pahalı bilet fiyatı ise 100 TL olmuştu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ