MENÜ

İngiltere - Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? İngiltere Türkiye muhtemel 11

İngiltere Türkiye maçı EURO2016 hazırlıkları kapsamında en önemli mücadelelerden. Fatih Terim'in açıkladığı 31 kişilik kadrodan Arda, Nuri, Ali Şaşal ve Burak Yılmaz bu maçta görev yapamayacak. Türkiye İngiltere maçı hangi kanalda saat kaçta ve ne zaman bilgisi ile muhtemel kadrolar haberimizin devamında.

İngiltere - Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? İngiltere Türkiye muhtemel 11

İngiltere Türkiye maçı Fransa'da düzenlenecek olan Euro2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamındaki en önemli mücadelerden biri olacak. Türkiye Euro2016 kadrosu bu maçtan sonra büyük oranda şekillenecek. İngiltere Türkiye maçının ardından A Milliler sırasıyla Karadağ ve Slovenya ile karşılaşacak. Peki İngiltere Türkiye maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

A MİLLİ TAKIM SON DAKİKA HABERLERİ

İNGİLTERE TÜRKİYE MUHTEMEL KADROLAR

İngiltere: Hart, Clyne, Stones, Cahill, Rose, Milner, Drinkwater, Lallana, Sterling, Kane, Vardy

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Mehmet Topal, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre, Cenk Tosun.

Dünya Kupası'nı kazanıp Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşamamış olan tek Avrupa ekibi konumundaki İngiltere Milli Takımı'nın tek hedefi Fransa'da kupayı kaldırmak.

İşte Milliler'in EURO2016 aday kadrosu

2014 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak büyük hayal kırıklığı yaratan İngilizler, EURO 2016'da yolun sonuna kadar gitmeyi arzuluyorsa Rusya, Slovakya ve Galler ile karşı karşıya geleceği B Grubu'nu sorunsuz şekilde geçmek zorunda.

''Türkiye'nin başarılı olacağına inanıyorum''

İNGİLTERE TÜRKİYE MAÇI DETAYLARI

İngiltere Türkiye maçı, 22 Mayıs pazar akşamı TSİ 19.15'te Manchester şehrinde Manchester City'nin stadı Ethiad Stadium'da oynanacak. Karşılaşma, daha önce TV 8'den canlı olarak yayınlanacağı duyurulmasına rağmen, ATV'den ekranlara gelecek. Yayınla ilgili son dakikada da bir değişiklik olabileceği iddiası var.

"Fatih Terim çağırmazsa üzülürüm"

İNGİLTERE TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, millilerin 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs Pazar günü İngiltere'yle deplasmanda oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan Deniz Aytekin'in yöneteceği bildirildi.

Deniz Aytekin'in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert'in yapacağı kaydedildi.


Türkiye Karadağ maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Türkiye Milli Futbol Takımı


FATİH TERİM: KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Fatih Terim'in İngiltere maçı öncesi önemli değerlendirmeleri şu şekilde:

"Roy Hodgson benim eski dostum. Kendisi önemli bir teknik direktör. İngiltere'ye de çok şey kattı. Biz de İngiltere gibi yarın en iyi 11'imizi süreceğiz sahaya. Artık turnuva yaklaşıyor. "

"Her hazırlık maçı bizim için önemli. İngiltere elemelerde puan kaybetmeden EURO 2016'ya yükseldi. Bu yüzden de yarın en iyi oyunlarımızdan birini oynamalıyız."

'Eksiklerimiz çok ama...'

"İngiltere'nin gruptan çok rahat çıkacağını ve daha önce yaşadıkları hayal kırıklıklarını yaşamayacaklarını düşünüyorum. Arda, Burak, Serdar Aziz, Nuri birçok oyuncumuz yok evet. Ama bize göre eksik yok. 11 oyuncuyla sahaya çıkacağız. Türk Milli Takımı'nın kimseden çekinecek durumu yok!"

Cenk Tosun basın toplantısında taktiği verdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ