MENÜ

Yogalı kitap tanıtımı: Çetintaş'tan Otizme destek

Yoga eğitmeni Çetin Çetintaş'ın Hanuman'ı Bulmak" isimli kitabının tanıtım galası Mövenpik Haliç Otel'de yapıldı. Çetin Çetintaş ve asistanı Serra Sağra'nın yönetiminde yoga etkinliği ile başlayan tanıtım, kokteyl ve kitapların imzalanması ile devam etti. Son bölümde ise söyleşi vardı.

Yogalı kitap tanıtımı: Çetintaş'tan Otizme destek

Kitabın 7 Mayıs'a kadar internetten satışının geliri Tohum Otizm Vakfına bağışlandı. Ayrıca galadaki yoga etkinliğine katılan yaklaşık 70 kişinin ödediği 100'er liralar ile yogilerden Serap Ercan Aydın'ın yaptığı mala ve bilekliklerden gelen miktar da Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı.

Çin, Tibet, Hindistan, Myanmar ve Tayland'da yoga ve meditasyon üzerine uzun yıllar eğitim alan Çetintaş, 2008'den bu yana eğitmenlik yapıyor ve Uluslararası Raja Yoga eğitmeni sertifikası sahibi.

2011'de Hindistan'da Dalai Lama'nın eğitimine katıldıktan sonra yurtdışında da eğitmen olarak bulunan Çetin Çetintaş kitabında Hint Tanrısı Hanuman'dan yola çıkarak Hanuman'ın fiziksel kuvvet, cesaret ve ruhani teslimiyetini içinizde keşfedebilmek için yol gösteriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ