MENÜ

Jamie Vardy devamlı sarhoştu!

Leicester kulübü ikinci başkanı Vichai Srivaddhanaprabha, Jamie Vardy'yi 2012 senesinde ligde olmayan Fleetwood takımından 1 milyon pounda transfer ettiklerinde antremanlara devamlı olarak sarhoş geldiğini açıkladı.

Jamie Vardy devamlı sarhoştu!

Vichai Srivaddhanaprabha, "Amatör kümeden Championship'e transfer edildiğinde her gün içkili olduğu kulüp çalışanları tarafından bana iletildi. Bir futbolcunun devamlı sarhoş olarak antremanlara gelmesi çok sıkıcı bir durumdu ve ilk defa böyle bir olayla karşılaştım" dedi.

"Önceleri Vardy'nin kadromuza katılmasına karşıydım" diyen Vichai Srivaddhanaprabha, "Premier Lig'de oynayacağına fazla şans vermedim açıkçası. Antremanlara sarhoş gelen bir futbolcunun Premier Lig'de oynamasının mümkün olmayacağı görüşündeydim. İlk başta Vardy'nin transfer edilmesine karşı olduğumu Vardy de biliyordu. İmza attığımız gün bana geldi ve hayatında hiç bu kadar para kazanmadığını ve bundan sonra neler yapabileceğini kendisinin de bilmediğini söyledi" açıklamasında bulundu.

Vichai Srivaddhanaprabha, "Senin beklentin ne? diye sordum cevap veremedi. Senin için önemli bir yatırım yaptık kulüp olarak geleceğin hakkında herhangi bir planın yok mu bize bu yatırımı nasıl geri getireceğin hakkında bir fikrin var mı? sorusuna cevap veremedi ve ardından içkiyi bırakarak izin günlerinde bile extra antreman yapmaya başladı ve bugünlere geldi" dedi.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ