MENÜ

Gomez için son tarih 30 Mayıs

Beşiktaş’ta yaptığı patlamayla takımı uçuran Mario Gomez, Kara Kartal’daki geleceği konusundaki kararını ikinci kez değiştirdi. Yıldız ismin yönetime, “Şampiyonluğa 3 maç var ama herkes kararımı soruyor. Bunun için sezon sonunu bekleyelim” dediği bildirildi.

Gomez için son tarih 30 Mayıs

Siyah-Beyazlılar’ın Serie A ekibi Fiorentina’dan kiraladığı Mario Gomez’in, Beşiktaş’taki geleceği konusunda dün önemli bir gelişme yaşandı.

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 32 maçta rakip fileleri 24 kez havalandıran 30 yaşındaki futbolcunun, daha önce 24 Nisan’da vermesi gereken ancak 9 Mayıs’a ertelediği gelecek sezon planlaması için yönetime yeni bir tarih sunduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşen Gomez’in, “Şu anda Beşiktaş’ın şampiyonluğuna odaklı durumdayım. Hedeflediğimiz başarıyı elde edebilmemiz için önümüzde sadece 3 maç var. Ama herkes bana gidip gitmeyeceğimi soruyor. Bundan dolayı tarihi sezon sonuna bırakalım ki ben de işime konsantre olabileyim” sözlerini sarf ettiği öğrenildi.


SHELL HELIX DERBİYE GÖTÜRÜYOR


‘Ayrılmak isteseydi...’

Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Biz Gomez’e kendi kararımızı bildirdik. Kalmasını istiyoruz. Yola onunla devam etmek istiyoruz. Bu tür bir talebi oldu. Biz de olumlu karşıladık. Eğer ayrılmak isteseydi bunu söylerdi. Lig bitiminde görüşünü bize iletecek” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ