MENÜ

Fenerbahçe'nin durdurulamayan 11!

Pereira, doğru kadroyu çok kritik bir dönemde buldu. Portekizli hoca, Galatasaray, Mersin ve Trabzon maçlarında hücumda müthiş işler yapan Alper- Nani-Volkan-Van Persie 4’lüsünü dün de bozmadı.

Fenerbahçe'nin durdurulamayan 11!

Sarı-Lacivertliler, sezon boyunca ortaya koyduğu futbol nedeniyle büyük eleştiriler aldı.

Pereira, gol yollarında yaşanan sıkıntıya rağmen bunu ısrarla inkar etti, “Böyle bir sorunumuz olduğunu söyleyen, futboldan anlamıyordur” ifadelerini kullandı. Ancak Portekizli hoca, geç de olsa Diego inadından vazgeçti. Savunma ve orta saha kurgusunu bozmayan Pereira, Galatasaray maçından itibaren hücum hattını Alper Potuk-Nani-Volkan Şen-Van Persie’den oluşturmaya başladı. Derbide girilen birçok pozisyona rağmen gol atılmadı ancak sonraki maçlarda hücum hattı coştu. Mersin ve Trabzon filelerine 4’er gol bırakan Fenerbahçe, dün de Gaziantepspor’u farklı devirerek şampiyonluk mücadelesine kayıpsız devam etti.

Gol yenmeyen 17. maç!

Sarı-Lacivertliler’in savunması, bu sezon tam anlamıyla parmak ısırtıyor. 4-2 kaybedilen Antalyaspor maçı dışında genelde iyi bir performan sergileyen defans hattı ve kaleci Volkan Demirel, son haftalarda ise formunun zirvesine çıktı. Fenerbahçe, son 10 lig maçının 8’inde kalesini gole kapattı. 3-0 kazanılan Gaziantepspor maçının ardından Kanarya’nın ligde gol yemeden bitirdiği karşılaşma sayısı ise 17 oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ