MENÜ

Villarreal Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Villarreal Liverpool yarı final ilk maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Nefes kesen bir müsabakaya sahne olacak olan Villarreal Liverpool maçı'nın ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı büyük merak konusu oldu. Peki Villarreal Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Villarreal Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Villarreal evinde İngiliz devi Liverpool'u konuk ediyor. Nefes kesen mücadeye sahne olacak olan Villarreal Liverpool maçı için geri sayım başladı.

VILLARREAL LIVERPOOL CANLI İZLE

VİLLARREAL LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi Yarı final ilk maçında Villarreal Liverpool karşı karşıya gelecek El Madrigal'de oynanacak olan maçı Slovenyalı hakem Damir Skomina yönetecek. 28 Nisan Perşembe saat 22:05'te başlayacak olan Villarreal Liverpool maçı TRT 1 Ekranından naklen yayınlanacak.

Villarreal Liverpool canlı

VİLLARREAL'İN YARI FİNAL YOLU

UEFA Avrupa Ligi E grubunda Rapid Wien, Viktoria Plzen, Dianmo Minsk'in yer aldığı grubu ikinci sırada tamamlayan İspanyol temsilcisi Villarreal yarı final ilk maçında bu akşam Liverpool ile karşı karşıya gelecek. E grubu ilk hafta maçında Rapid Wien' kaybeden İspanyol temsilcisi İkinci hafta maçlarına Viktoria Plzen galibiyeti ile başladı. Grubun üçüncü maçı Dinamo Minsk'i evinde 4 farklı skorla yenen Villarreal rövanş maçlarında Dinamo Minsk karşısında galip gelmeyi bildi.

Kendi evinde grubun güçlü temsilcisi Rapid Wien karşısında evinde aldığı 1-0'lık skor onları üst tura çıkma yolunda büyük katkı sağladı. Grubun son maçında Çek Temsilcisi Viktoria Plzen ile karşılaşan Villarreal maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Çeyrek final ilk maçında Sparta Prag ile karşılaşan İspanyol Temsilcisi Villarreal ilk maçı 2-1 ikinci maçı 4-2'lik skorlarla kazanmasını bildi.

LİVERPOOL YARI FİNAL YOLU

UEFA Avrupa Ligi B grubunda Sion, Rubin Kazan, Bordeaux'un yer aldığı grubu 10 puanla ilk sırada tamamlayan Liverpool yarı final ilk maçında bu akşam Villarreal ile karşı karşıya gelecek. B grubununun ilk maçında fransız temsilcisi Bordeaux ile berabere kalan İngiliz devi ikinci maçında evinde Sion ile 1-1 berabere kaldı.

3. hafta maçında Rubin Kazan'ı ağırlayan İngiliz devi yine aynı skorla sahadan ayrıldı. Rövanş maçlarına hızlı başlayan Liverpool deplasmanda Rubin Kazan'dan üç puan almasını bildi. 5. hafta maçında evinde Bordeaux'u 2-1 lik skorla geçmeyi başaran Liverpool grubun son maçında Sion ile berabere kaldı ve 10 Puan ile B grbunu zirvede tamamladı.

Çeyrek Final'de Alman devi Borussia Dortmund ile eşleşen İngilizler Almanya'da oynanan ilk maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Liverpool Borussia Dortmund rövanş maçı nefes kesen bir müsabakaya sahne oldu. Alman takımı Borussia Dortmund 5 dakikada bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda gol şöleni devam etti maç 4-3'lük skorla sona erdi. Liverpool böylelikle Yarı final'de Villarreal'in rakibi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ