MENÜ

Kurtuluşun anahtarı zirvede!

Herkes şampiyonluk yarışını konuşuyor. Ancak Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin oynayacağı Gaziantepspor ile Kayserispor için bu maçlar çok şey ifade ediyor. Düşme korkusu yaşayan iki ekip de kurtuluş için devlere çelme takmak zorunda. İşte son durumlar...

Kurtuluşun anahtarı zirvede!

Süper Lig’de gözler zirve yarışında fakat ateş hattında çok daha büyük bir heyecan var. Her ne kadar 26 puanla 16. sırada bulunan Eskişehirspor’la en yakın rakibi Rize arasında 5 puan fark olsa da bu hafta oynanacak maçlar işleri bir anda çok farklı bir noktaya getirebilir. Çünkü lider Beşiktaş, 32 puanlı Kayseri’yi; takipçisi Fenerbahçe de yine 32 puanlı Gaziantepspor’u ağırlayacak.

Eskişehir kazanırsa...

Eskişehirspor ise evinde, tam 6 oyuncusunu kadro dışı bırakan krizi içindeki Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Yani Kırmızı-Siyahlılar kazanır, Kayseri ve Gaziantep de haftayı puansız kapatırsa her iki takım da düşme korkusunu deyim yerindeyse iliklerine kadar hissedecek. Dolayısıyla zirvedeki takımlar için kolay gibi görünen Kayseri ve Gaziantep maçları her iki takım açısından da kader niteliği taşıyacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ