MENÜ

Trabzonspor'a UEFA'dan müjde!

UEFA’ya 4. kez savunma veren Trabzonspor’la ilgili karar gelecek aya kaldı. İsviçre’de bir görüşme daha yapacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, son gelişmelerin iyiye işaret olduğunu açıkladı!

Trabzonspor'a UEFA'dan müjde!

Son 3 yıllık periyotta ciddi zarar eden ve Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Trabzonspor, 11-12 Nisan’da İsviçre’ye gidip UEFA yetkililerine 4. kez savunma vermişti. İlk etapta kararın bugün açıklanması beklenirken, görüşmeleri yürüten başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu bir toplantı daha yapacaklarını açıkladı.

Mayıs’ın ilk haftası

Son görüşmenin iyi geçtiğini belirten Bülbüloğlu, “Teknik anlamda temaslarımız devam ediyor ve olumlu gidiyor. Kararın açıklanması Nisan ayının sonunu, hatta Mayıs’ın ilk haftasını bulabilir. Sürenin uzaması Trabzonspor’un tamamen lehine bir durum. Açıkçası UEFA yetkilileri bizi sabırla dinliyor” ifadelerini kullandı. En hafif ceza ile bu dönemden çıkmayı hedeflediklerini tekrar dile getiren Bülbüloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Vergi raporunu istediler’

“Son görüşmemizde, yolladığımız ek bilgiler hakkında konuştuk. Süreci iyi yönetiyoruz. Yapılacak yeni toplantının Fenerbahçe maçından önce olmasını bekliyorum, ancak sonrasına da kalabilir. Vergi uzlaşmasıyla ilgili sunacağımız bir rapor vardı, yetiştirememiştik. Arkadaşlarımız bu raporu tamamladı. Zaten UEFA yetkililerine dosyaları toparlayacağımı söylemiştim. Onlar bu işi ciddiyetle yürüttüğümüzün farkındalar ve bize karşı olumlular. En az hasarla bu dönemi atlatacağız”

Haberin Devamı
YORUM YAZ