MENÜ

Sneijder sözünü tuttu!

Hollanda Milli Takımı’yla 25 Mart’ta çıktığı Fransa maçında sakatlık geçiren Wesley Sneijder, bundan dolayı Sarı-Kırmızılı formasından 3 haftadır uzak kalmıştı.

Sneijder sözünü tuttu!

Derbi öncesinde FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, “Derbide forma giymek için elimden geleni yapacağım. Takımımı bu önemli maçta yalnız bırakmayacağım” diyen tecrübeli futbolcu, sözünü tuttu ve yoğun tedavinin ardından Fenerbahçe karşısına ilk 11’de çıktı. Maç için Türk Telekom Arena’ya adım attığı andan karşılaşma sonuna kadar Galatasaraylı taraftarlardan büyük ilgi gören 31 yaşındaki futbolcu, 90 dakika boyunca etkili bir form sergiledi. Takımının hücum hattında oldukça hırslı bir görüntü sergileyen Sneijder, takımına gol ya da asist katkısında bulunamasa da taraftarından alkış aldı.

Takımının en’i oldu...

Maç sırasında topla 51 kez buluşan Hollandalı futbolcu, yüzde 78’lik başarılı pas yüzdesi tutturdu. Rakip kaleyi 1 kez yoklayan ancak çerçeveyi bulamayan Sneijder, maç içinde adeta basılmadık yer bırakmayarak takımının en fazla efor sarf eden ismi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ