MENÜ

Yücel İldiz: Karabükspor'u layık olduğu yere getireceğiz

PTT 1’inci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, önemli açıklamalarda bulundu.

Yücel İldiz: Karabükspor'u layık olduğu yere getireceğiz

PTT 1’inci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, "Şu anda kontrol bizim elimizde ve bu kontrolü devam ettirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Zorlukları aşarak Karabükspor’u layık olduğu yere getireceğiz" dedi.

Kardemir Karabükspor, Cuma günü sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Yücel İldiz, 1461 Trabzon’un son derece ters bir ekip olduğunu, ligde bulundukları konumları itibariyle de her maçlarını puan almak için oynadıklarını söyledi.

Kendilerinin de hedeflerinin belli olduğunu, her maçlarını final olarak gördüklerini belirten İldiz, şöyle dedi:

"Cuma günü akşamı da kesinlikle kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Artık final haftalarına geldik. Taraftarlarımızın sahamızda oynayacağımız maçlarda tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Onların desteğiyle zorlukları başaracağız. Son derece zorlu bir maç oynayacağız. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Ama kazanmak zorundayız. Bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz."

"Puan kaybına tahammülümüz yok. Bunun için de elimizden gelen her şeyi sahaya koymaya çalışacağız. İddialı bütün takımlar baskıyı her hafta üzerinde hissedecek. Bu baskıyı kaldırmak zorundayız. Şu anda kontrol bizim elimizde ve bu kontrolü devam ettirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Zorlukları aşarak Karabükspor’u layık olduğu yere getireceğiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ