MENÜ

Nani için flaş iddia!

Amerikan ve Portekiz basını, Nani ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Buna göre yıldız oyuncunun sözleşmesinde; İngiliz, İspanyol ve İtalyan kulüpleri için geçerli olmak üzere ‘8 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi var!

Nani için flaş iddia!

Fenerbahçe’de son haftalarda yedek kalan, adı sürekli İnter Milan ile anılan Luis Nani konusunda çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Amerikan ve Portekiz basınında çıkan haberlere göre 29 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda Fenerbahçe’den 8 milyon Euro (25.6 bin TL) bedelle ayrılabilir. Çünkü Nani, Fenerbahçe ile sözleşme imzalarken kontratına; İngiliz, İspanyol ve İtalyan kulüplerden teklif gelmesi halinde 8 milyon Euro’ya serbest kalacağına dair bir madde koydurdu!

İtalyan ekibi İnter, uzun süredir Portekizli süperstarın peşinde. Ayrıca İngiltere’den bazı kulüplerin de Nani için devrede oldukları öne sürüldü.

ÇİN'DEN 20 MİLYON EURO!

Aziz Yıldırım, 30 Ocak tarihinde yaptığı açıklamada, “Çin’den Nani için 17 milyon Euro (54.4 milyon TL) teklif geldi. Sonra bunu 20 milyon Euro’ya (64 milyon TL) çıkardılar. Biraz zorlasak 25 milyon Euro (80 milyon TL) bile verirlerdi” ifadelerini kullanmıştı.

Eğer sözleşmedeki madde iddiası doğruysa ve Nani; İngiliz, İtalyan ya da İspanyol bir ekiple anlaşma sağlarsa Çin kulüplerinin verdiğinden çok daha az bir ücrete Fenerbahçe’den ayrılabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ