MENÜ

Göztepe'de Önder Özen istifa etti

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik kadrosunda görev alan Önder Özen, İzmir temsilcisi Göztepe teknik direktörlüğünden istifa etti.

Göztepe'de Önder Özen istifa etti

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen görevinden istifa etti. Özen'in istifa kararının altında 6 maçta alınan sadece bir galibiyetlik performansın yanında bir muhabire, Aziz Yıldırım ve Fikret Orman hakkında yaptığı sert açıklamaların da etkisi olduğu öne sürülüyor.

Özen, İzmir temsilcisi ile PTT 1. Lig'de çıktığı 6 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet almıştı.

Göztepe'de Teknik Direktör Önder Özen'in ayrılığının ardından takımın başına antrenör Mehmet Aurelio'nun getirileceği iddia ediliyor.

YILMAZ VURAL İDDİASI

Öte yandan Doğan Haber Ajansı, Metin Diyadin'den sonra Önder Özen'le de yolları ayıran Göztepe'de yönetimin gelecek sezon için Yılmaz Vural'ı gündemine aldığını ileri sürdü.

Başkan Mehmet Sepil ve Başkanvekili Talat Papatya'nın yaklaşık 3 hafta önce Vural'la Alaçatı'da yemekte buluştuğu ve yeni sezon için el sıkıştığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı ekibin 24'üncü haftada Alima Yeni Malatyaspor'la oynadığı maçı izleyen Yılmaz Vural, stat çıkışında taraftarların da büyük ilgisiyle karşılaşmıştı.

VURAL: GÖZTEPE'Yİ İSTERİM

Papatya ve Sepil ile yaptığı görüşmeyi doğrulayan Vural ise Göztepe'de çalışmayı çok istediğini söyledi. Göztepe'nin proje kulübü olduğunu ifade eden Vural, "Kulübün geleceği çok parlak. Göztepe hem maddi hem de manevi olarak Türkiye'nin en güçlülerinden biri. Göztepe'yi destekleyen hangi taraftarı görsem, (Hocam seni burada görmek istiyoruz) diyor, boynuma sarılıyor. Taraftarın beni çok sevdiğini biliyorum. Ancak şu an yaptığımız konuşmaların detayına giremem" dedi.

GÖZTEPE'DEN TEŞEKKÜR

Özen'in istifasının ardından Göztepe resmi sitesinden konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapıldı.

Göztepe'nin açıklaması şöyle:

Sayın Önder Özen 15.02.2016 tarihi itibarıyla Göztepe'mizde Teknik Direktörlük görevine başlamış, imzalanan kontratın sonuna kadar birlikte çalışma konusunda karşılıklı irade beyanında bulunulmuştu.

Geçtiğimiz süre içerisinde takımımızın başarısı için emek ve birikimini büyük bir özveri ile ortaya koyan Sn. Önder Özen’in, Başkanımız Mehmet Sepil ile birlikte katıldığı bir organizasyonda, Başkanımız ve kendisinin bilgisi ve onayı alınmadan yapılan gizli kaydın basın etiği dışında servis edilmesi ve neticesinde PFDK nezdinde hiçbir şekilde örneği ve standardı olmaksızın verilen ceza, cezanın getirdiği zor çalışma koşulları, yarattığı ve yaratabileceği olumsuz sportif sonuçlar ve Göztepe’mizin daha fazla zarar görmesini engellemek ve kulübün önünü açmak adına Sayın Önder Özen istifa kararı almış, kararını Yönetim Kurulumuza beyan etmiştir.

Kendisine kulübümüze şimdiye kadar vermiş olduğu katkı ve emekten dolayı teşekkür eder bundan sonraki çalışma yaşantısında kendisine başarılar dileriz.

Göztepe Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

Haberin Devamı
YORUM YAZ