MENÜ

Emmanuel Emenike'ye kapılar kapalı

Devre arasında İngiliz ekibi West Ham’a kiralanan Nijeryalı forvet, burada etkili bir performans sergileyip kalıcı olmayı çok istiyor.

Emmanuel Emenike'ye kapılar kapalı

Bunun için sıkı bir şekilde çalışıyor. Ancak İngiliz ekibi, yapılan sözleşmede yer alan 11 milyon euroluk satın alma opsiyonunu çok yüksek olduğu için ödemek istemiyor. Emenike eğer West Ham’dan ayrılırsa, Fenerbahçe’ye geri dönemeyecek. ‘Takımın ahengini bozduğu’ gerekçesiyle yönetim, kesinlikle Nijeryalı golcüyü kadroda istemiyor. Bu nedenle Emenike ya yeniden kiralanacak ya da bonservisiyle satılacak.

ŞAMPİYONLUK SEZONUNDA BİLE SORUN YAŞAMIŞTI!

Hatırlanacağı üzere Emenike, Fenerbahçe'nin Nisan ayında şampiyoluğunu ilân ettiği 2013/2014 sezonunda bile teknik direktör Ersun Yanal'la sorun yaşamış, hatta Kadıköy'de oynanan Galatasaray derbisinde yedek kaldığı için hocasının yüzüne bile bakmamıştı.

İSMAİL KARTAL ÇOK UĞRAŞTI AMA...

Ersun Yanal'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen İsmail Kartal, kötü bir sezon geçirmesine ve taraftarın sert tepkisine rağmen Nijeryalı'yı ilk 11'e almakta ısrar etmiş ancak Emenike tüm bu uğraşları boşa çıkarıp Galatasaray'ın 4. yıldızı taktığı sezon sadece 4 gol atabilmişti.

Hatta Kadıköy'de oynanan ve Mousa Sow'un son dakika golüyle 1-0 kaznaılan maçta da kaçırdığı golün ardından gelen taraftar tepkisi üzerine formasını çıkarıp sahayı terk etmek istemişti.



Terraneo için gözler yönetimde

Haberin Devamı
YORUM YAZ