MENÜ

Her yol ona çıkıyor: Mario Gomez

Kartal'ın suskun golcüsü Eskişehirspor maçına özel olarak hazırlanıyor. Şenol Güneş, idmanlarda çok istekli olan Alman yıldızın ceza sahasında daha fazla topla buluşturulmasını istiyor. Rakiplerin son maçlarda sürekli orta üçlüye baskı yaptığını göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar'da kanat oyuncuları ve bekler ekstra sorumluluk alacak, bitirici darbeyi Gomez vuracak.

Her yol ona çıkıyor: Mario Gomez

Fenerbahçe’ye derbide yenilen, Türkiye Kupası’nda Konyaspor’a elenen Konyaspor’da en dikkat çeken noktalardan biri Mario Gomez’in formsuzluğu. Oynadığı son 4 lig karşılaşmasında sadece 1 gol atabilen Alman yıldızdan Eskişehirspor maçında patlama bekleniyor. Antrenmanlarda oldukça istekli olduğu gözlenen ve teknik direktör Şenol Güneş’in üzerine titrediği Gomez, sadece daha fazla topla buluşmak istediğini söyledi. Kurt hoca da oyuncularına talimat verdi. Tehlikeli bölgede yani ceza sahasında sürekli Gomez’in görülmesini isteyen Güneş, bu doğrultuda özellikle kanat oyuncuları ve beklere etkin rol verecek.

Yan top çalıştı

Sezonun ikinci yarısında, kazanılan maçlarda dahi rakiplerin kendilerini çözdüğünü gören Şenol Güneş, orta üçlüye yani Atiba- Oğuzhan-Sosa’ya ekstra baskı yapıldığının da farkında. Eskişehirspor mücadelesinde kanatlar her zamankinden fazla çizgiye inecek ve bitirici darbe de Mario Gomez’den gelecek. 30 yaşındaki futbolcunun antrenmanlarda özellikle yan top çalışması da yaptığı belirtildi. Gomez, Es-Es’e karşı duran toplar veya kornerlerden mutlaka cezayı kesmek istiyor.

Es-Es’e dublesi var

Krallık yarışında 16 golle zirvede bulunan Alman Panzeri, Süper Lig’de ilk yarıdaki Eskişehirspor maçında yıldızlaşmıştı. Mario Gomez, 4 Ekim 2015’te deplasmandaki karşılaşmada 2 kez rakip ağları havalandırmıştı. 33. dakikada Quaresma’nın asistini gole çeviren Gomez, 57’de de Oğuzhan’ın pasında işi bitirmişti. Kara Kartal o karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazanmıştı. Tecrübeli futbolcu Başakşehir Stadı’nda benzer bir performans sergilemek istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ