MENÜ

"Adanaspor karşısında bir puanla yetindik"

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Adanaspor karşısında üç puan alacağımız yerde bir puanla yetindik" dedi.

"Adanaspor karşısında bir puanla yetindik"

Ravcı, yaptığı açıklamada, 1-1 berabere kaldıkları Adanaspor maçında iki takımın da iyi bir mücadele verdiğini söyledi.

Son haftalarda takım olarak iyi oynadıklarını belirten Ravcı, "Son üç haftada iki galibiyet bir beraberlik aldık. Bu maçlarda liderliğe oynayan takımlarla mücadele ettik. İyi bir takımımız var. Futbolcularımız sahada ellerinden gelen gayreti sarf ediyorlar. Takımın form durumundan ve verdikleri mücadeleden memnunum. Hem teknik heyeti hem de futbolcuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ravcı, Adanaspor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını dile getirerek, "Adanaspor iyi bir ekip. Zaten bulundukları konum da ortada. Biz de ligin son haftalarında iyi bir çıkış yakaladık. Adanaspor karşısında üç puan alacağımız yerde bir puanla yetindik. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik müsabakan galip ayrılırdık" ifadelerini kullandı.

Emin adımlarla yollarına devam etmek istediklerini kaydeden Ravcı, "PTT 1. Lig’de her hafta zorlu müsabakalar oynanıyor. Bütün takımlar birbirini yenebiliyor. Biz de bu hafta deplasmanda Göztepe ile karşılaşacağız. Zor bir müsabaka olacak. İnşallah Göztepe deplasmanından iyi bir sonuçla Malatya’ya döneceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ