MENÜ

Mario Gomez: Hayal bile edemiyorum!

Beşiktaş'ın gol makinesi Mario Gomez, açılışına artık sayılı günler kalan Vodafone Arena'da sahaya çıkmak için çok sabırsız olduklarını söyledi. Alman futbolcu, “Vodafone Arena tamamlandığında burada oluşacak atmosferi hayal bile edemiyorum” ifadelerini kullandı.

Mario Gomez: Hayal bile edemiyorum!

Kara Kartal’ın Alman golcüsü Mario Gomez, önceki gün inşaatında incelemelerde bulunduğu Vodafone Arena’ya adeta hayran kaldı.

Başkan Fikret Orman’ın rehberliğinde kız arkadaşı Carina Wanzung’la önceki gün Dolmabahçe’ye giderek statta incelemelerde bulunan 30 yaşındaki futbolcunun, şaşkınlığını gizlemeyip Başkan’a, “Çalışmaları basın aracılığıyla takip ediyordum. Ama son hali gerçekten beni oldukça heyecanlandırdı. İç saha maçlarımıza başka statlarda çıkıyoruz ama yine de taraftarımız her zaman yanımızda. Vodafone Arena tamamlandığında burada oluşacak atmosferi hayal bile edemiyorum” sözlerini saf ettiği öğrenildi.

‘Herkes stadı konuşuyor’

41 bin 903 kişilik dev spor kompleksinin bütün bölümlerini kız arkadaşıyla beraber tek tek gezen Alman futbolcunun, “Burada oynamak için takım arkadaşlarım gibi ben de oldukça sabırsızlanıyorum. Sık sık statla ilgili konuşuyoruz. Başta ben olmak üzere takımdaki herkes sezon sonunda lig kupasını burada kaldırmak için oldukça sabırsız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ