MENÜ

Torku Konyaspor 1-1 Osmanlıspor

Süper Lig'de son haftaların iki flaş takımı Konyaspor ile Osmanlı kozlarını paylaştı. Başkent ekibi, Rusescu ile öne geçerken Yeşil-Beyazlılar'ın cevabı ise Ömer Ali'den geldi, taraflar birer puanla yetindi.

Torku Konyaspor 1-1 Osmanlıspor

Beşiktaş’ı yenerek yarı final yolunda dev bir adım atan Konyaspor’un dünkü rakibi Osmanlıspor’du. Nefes kesen mücadelede gülen olmadı. Galatasaray ve Sivas zaferlerinden sonra üst sıralara göz diken Başkent ekibi zorlu Konya deplasmanında maça etkili başladı. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta golü bulan da Mustafa Akçay’ın takımı oldu. 64. dakikada Umar ve Rusescu’nun ceza alanındaki verkaçında Rumen golcü sert bir vuruşla kaleci Serkan’ı avladı. Ancak konuk ekibin üstünlük sevinci fazla uzun sürmedi.

Numan ıskaladı

67. dakikada rakibi eksik yakalayan Torku Konyaspor’da savunmanın arkasına atılan topa Ömer Ali iyi hareketlendi. Ahmet Şahin’i çalımlayıp yapan
genç oyuncunun şutunu stoper Numan ıskalayınca top filelerle buluştu. Kalan bölümde her iki takımın çabaları da sonucu değiştirmezken puanlar paylaşıldı.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ