MENÜ

Levante 0-2 Barcelona

Arda Turan'ın forma giydiği Barcelona, La Liga maçında Levante'yi deplasmanda 2-0 mağlup etti. Katalan ekibinin gollerini Navarro (k.k.) ve Luis Suarez kaydetti.

Levante 0-2 Barcelona

İspanya La Liga'da 23. hafta mücadelesinde Barcelona, Levante deplasmanına konuk oldu. Milli futbolcumuz Arda Turan yedekler arasında yer aldı.

Katalanlar mücadeleye hızlı başladı. Dakika 2'de Mascherano, Messi'ye muhteşem bir ara pası attı. Messi topu kontrol ettikten sonra şutunu attı ve top ağlarla buluştu. Ancak hakem Pedro Perez ofsayt gerekçesiyle Barça'nın golünü vermedi.

Dakikalar 21'i gösterdiğinde Barcelona atağında sol kanattan ceza sahasına gönderilen ortada top Levante'li David Navarro'nun sırtına çarparak ağlarla buluştu: 0-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Arda oynamadı


Mücadelenin ikinci yarısında maçın son dakikalarına doğru, dakika 90+2'de Barcelona'nın kontratağında Messi, sağ kanattan savunma arkasında boş pozisyonda olan Luis Suarez'e gönderdi. Uruguaylı golcü topu kontrol ettikten sonra ayağının dışıyla şutunu attı ve skoru 2-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın sonucunu belirledi. Arda Turan'ın süre alamadığı maçta Barcelona, Levante'yi 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ