MENÜ

Dursun Özbek'ten seferberlik çağrısı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi'nin 153'üncü sayısındaki yazısında, Galatasaray camiasına seferberlik çağrısı yaptı.

Dursun Özbek'ten seferberlik çağrısı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi’nin 153’üncü sayısındaki yazısında, Galatasaray camiasına seferberlik çağrısı yaptı. Başkan Özbek’in yazısı şu şekilde:

Galatasaray için seferberlik çağrısı

Sevgili Galatasaraylılar,

Göreve geldiğimiz ilk günden beri şeffaflıktan hiç ödün vermedik. Galatasaray’ın sorunlarının saklanarak değil, paylaşarak çözüleceğini savunduk. Bu sayede de tüm camiada bir farkındalık
oluşmasını sağladık.

Artık herkes şunu gayet iyi biliyor; Galatasaray’ın başına ne geldiyse geçici çözümlerle kulübün yönetilebileceği yanılgısı yüzünden geldi. Halının altına süpürülen sorunlar yok olmadı, aksine gözlerden uzakta daha da büyüdü¨.

Şimdi el birliğiyle bir bahar temizliği başlatma zamanı.

Bunun için yapmamız gereken en temel şey, UEFA Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde tüm kulüplerin önüne konulan reçeteyi uygulamak ve yıllık zararı 10 milyon avro seviyesine çekmek. Galatasaray’ın son üç sezonda 164,2 milyon avro zarar ettiği göz önüne alınırsa bu hedef pek de kolay görünmeyebilir. Ama biz bunun aksini savunuyoruz. Çünkü¨ Galatasaray istediği zaman, Galatasaraylılar kenetlendiği zaman ulaşamayacağımız hiçbir hedef olmayacağını çok iyi biliyoruz.

Yıllık 70,4 milyon avro seviyesinden alıp, yedi aylık geçici yönetimle 55,8 milyona çektiğimiz, 1 Haziran 2015 - 31 Mayıs 2016 dönemi içinde 30 milyon avronun altında hedeflediğimiz zararı, önümüzdeki dört ayda 10 milyon avroya indirmek için bir seferberlik hamlesi başlatıyoruz.

Yüreği Sarı Kırmızı renkler için çarpan herkesi, detaylarını bu ay içinde peyderpey açıklayacağımız bu büyük mücadelenin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ