MENÜ

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Avrupa Kupaları'na giden tek yol olan Türkiye Kupası'nda bugün Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Kaybedenin havlu atacağı hayati maç, 20.45'te başlayacak. Hami Mandıralı ise Bordo-Mavili taraftarlar önünde ilk kez sahne alacak.

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de Avrupa Kupaları potasının gerisinde kalan Trabzonspor için kritik viraj...

Fırtına, bugün Türkiye Kupası’nın son 16 turunda güçlü rakibi Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak. 20.45’te başlayacak ve A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Kaybedenin kupaya havlu atacağı mücadele, Bordo-Mavililer için ayrı bir önem arz ediyor. Bu kupayı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek isteyen Hami Mandıralı’nın öğrencileri, taraftarları önünde rakibini eleyerek umutlarını son ana kadar taşımak istiyor.

Hami hocanın Avni Aker’de bu sezon ilk kez sahne alacağı karşılaşmada Mehmet Ekici’nin yanı sıra savunmanın 2 önemli ismi Mustafa Yumlu ve Aykut Demir forma giyemeyecek.

Savunmada sıkıntı var

Trabzonspor’da Aykut Demir ve Mustafa Yumlu’nun sakat olması nedeniyle savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor. Bu iki oyuncunun yokluğunda defansta ise Hami Mandıralı, Musa Nizam ve Douglas Franco ikilisine şans verecek.

10. kez oynayacaklar

Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor, tarihinde rakibiyle 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek yapılan 9 karşılaşmada Fırtına ve Akhisar Belediyespor’un birbirlerine karşı 3’er galibiyeti bulunurken 3 karşılaşma, beraberlikle sonuçlandı. Bordo-Mavililer’in 12 golüne rakibi Akigolar 12 golle karşılık verdi.

Bilet fiyatları 10 Lira’dan başlıyor

Trabzonspor’un Akhisar Belediyespor’u ağırlayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçında bilet fiyatları satışa sunuldu. 10 Lira’dan 500 Lira’ya kadar değişen fiyatların ise tamamı şu şekilde: Kale Arkaları 10 Lira, Maraton 20 Lira, Kapalı Kenar 30 Lira, Kapalı Orta 40 Lira, VIP 100 Lira, VIP özel 500 Lira. Öte yandan Süper Lig’in ikinci yarısına özel kombine satışları da devam ediyor.

Muhtemel 11'ler;

TRABZONSPOR:
Onur, Cavanda, Douglas, Musa, Yusuf, Okay, Aytaç, Erkan, Marin, Özer, Muhammet Demir
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Douglao, Ahmet C., Caner , Kadir , Merter , N’Guemo, Grbic , Custodio, Bruno, Muğdat
SAAT: 20.45
YAYIN: A Spor

Haberin Devamı
YORUM YAZ