MENÜ

Denys Boyko İstanbul'da

Siyah-Beyazlılar, yılan hikayesine dönen 1 numara işinde mutlu sona ulaştı... Başkan Fikret Orman'ın bizzat yürüttüğü operasyon sonunda Dnipro ile 4 milyon Euro'ya anlaşma sağlandı. 27 yaşındaki Ukraynalı kaleci de 3.5 yıllık imza atacak. Siyah Beyazlı kulüp oyuncunun kulübü Dnipro'yla görüşmelere başlandığını da resmen KAP'a bildirdi. Ukraynalı futbolcu İstanbul'a geldi.

Denys Boyko İstanbul'da

Beşiktaş, uzun süredir temasta olduğu Boyko transferini sonunda bitirdi...

Başkan Fikret Orman’ın Dnipro ile bizzat yürüttüğü görüşmeler dün tamamlandı ve taraflar 4 milyon Euro (13 milyon TL) bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Bu rakamın Ukrayna temsilcisine taksitler halinde ödeneceği belirtildi. 27 yaşındaki başarılı file bekçisinin ise 3.5 yıllık imza atacağı, kendisinin de yıllık garanti ücret olarak 1.5 milyon Euro (5 milyon TL) kazanacağı öğrenildi.

Boyko'dan beklenen poz geldi!


Boyko İstanbul'da..

Uzun süredir kulüplerin el sıkışmasını bekleyen Boyko’nun da bu haberle rahat bir nefes aldığı bildirildi. Takımıyla beraber Antalya’da kampta olan kaleci İstanbul'a adım attı. Boyko'yu Atatürk Havalimanı'nda büyük bir taraftar grubu karşıladı. Coşkulu karşılamadan oldukça etkilendiği görülen Ukraynalı kaleci, Beşiktaş Kulübü'nün tahsis ettiği araçla havaalanından ayrıldı.



Sıradaki isim Douglas

Beşiktaş’ın Dnipro’dan istediği bir başka oyuncu olan stoper Douglas için de temasların sürdüğü gelen haberler arasında. Buna göre Orman’ın Ukrayna temsilcisine son bir teklif daha yaptığı ve 2 milyon Euro (Yaklaşık 6.5 milyon TL) önerdiği kaydedildi. Dnipro’nun Douglas konusunda da birkaç gün içinde kararını açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ