MENÜ

David Haye nakavtla döndü!

Eski ağır sıklet dünya şampiyonu David Haye, 3.5 yıl sonra ringlere döndü, Avustralyalı rakibi Mark de Mori'yi ilk raundda nakavt etti.

David Haye nakavtla döndü!

Boksta eski ağır sıklet dünya şampiyonlarından David Haye, 2012 Temmuz ayında Dereck Chisora'ya karşı oynadığı maçın ardından tam 3.5 yıl sonra yeniden ringlere döndü.

2013 yılında omuzundan geçirdiği sakatlığın ardından emeklilik kararı alan İngiliz boksör, dün akşam Avustralyalı boksör Mark de Mori'nin karşısına çıktı. Rakibini ilk raundun sona ermesine 49 saniye kala yere seren Haye, nakavtla maçı kazanarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Haye bu zaferle, 2011 yılında Wladimir Klitschko'ya kaybettiği dünya şampiyonluğu unvanı geri kazanmak için ne kadar tutkulu olduğunu gösterdi.

Kısa süren maçın ardından geri dönüşüyle ilgili konuşan Haye, ''Zorlu bir süreç oldu ama sonunda geri döndüm. Ringde oldukça rahattım. Omuzum her zamankinden daha iyi duruma geldi. Kendimi daha iyi gelişmiş hissediyorum. Yeniden ağır sıklet şampiyonu olmak için uğraşacağım'' dedi.

Kariyerinde 29 profesyonel karşılaşmaya çıkan ve bunların 27'sini kazanan 35 yaşındaki David Haye'nin geri dönüşünü, 16 bin bokssever Londra O2 Arena'dan takip etti.









Haberin Devamı
YORUM YAZ