MENÜ

Alanyaspor'da 4 imza!

Multigroup Alanyaspor, transfer ettiği Soro, Galip, Sernas ve Sezer için imza töreni düzenledi.

Alanyaspor'da 4 imza!

Multigroup Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor'dan stoper Fildişi Sahilli 31 yaşındaki Bakary Soro, aynı takımdan orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Galip Güzel, Litvanya A Ligi takımlarından FK Zalgiris'ten 32 yaşındaki forvet Darvydas Sernas ve Fransa 2'nci Lig takımlarından FC Metz'ten stoper 24 yaşındaki Sezer Özmen'i transfer etti. Bakary Soro ve Galip Güzel ile satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık, bonservisi alınan Darvydas Sernas ve Sezer Özmen ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan imza törenine başkan Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Çavuşoğlu, yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağından emin olduğunu söyledi. Takımımızda eksik bölgelere yeni transferler yaparak güçlü bir ekip oluşturduklarını belirten Çavuşoğlu, "Sezer Özmen ile daha önce ön protokol imzalamıştık. Bugün resmi imzayı attı. Litvanya Milli Takımı formasını da giyen Darvydas Sernas, FK Zalgiris takımında 16 maçta 17 gol attı. Geçen sezon Osmanlıspor'un şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Bakary Soro ve Galip Güzel de bundan sonra takımımızın başarısı için ter dökecek. Soro ve Galip'in kiralanmasında Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun büyük katkısı oldu" dedi.

Sezer Özmen ise takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Alanya'da tam bir aile ortamı bulduğunu belirten Sezer Özmen, "Ligin 2'nci yarısında elimizden geleni yaparak takımımızı layık olduğu bir üst lige taşıyacağız" diye konuştu. Bakary Soro da "Alanya'ya geldiğim için çok mutluyum. Hedefimiz sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmek. Daha önceki kulübümde de şampiyonluk yaşadım. Burada da aynı ortamı yakalayarak aynı başarıyı yakalayacağız" dedi.

Galip Güzel ise şöyle konuştu:

"Öncelikle transferimin gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan da çok mutluyum. Zaten Alanyaspor ilk yarıda iyi bir ekip olduğunu gösterdi. Ben de takımın şampiyon olması için arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapı, katkı sağlamak istiyorum. İnşallah sezon sonunda Alanyaspor'u Süper Lig'e taşıyacağımızı düşünüyorum"

Forvet hattının her bölgesinde oynayabilen Darvydas Sernas, Litvanya Milli Takımı formasını da giyiyor. Sernas, 2012-2013 sezonunun 2'nci yarısında ve 2013-2014 sezonunda Gaziantepspor'da oynamıştı. Fildişi Sahili'nin Mimosas takımında futbola başlayan Bakary Soro ise İngiltere, Belçika ve Türkiye'de futbol oynadı. Soro, Osmanlıspor'dan önce Orduspor formasını da giydi. Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Galip Güzel de sırasıyla Fatih Karagümrük, Türk Telekom, 1461 Trabzon, Bandırmaspor, Bugsaşspor ve Osmanlıspor'da oynadı. Sezer Özmen ise futbola Beşiktaş altyapısında başladı ve Çaykur Rizespor, Samsunspor ve FC Metz takımlarında forma giydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ