MENÜ

Mario Gomez'in bonservisi 1000 Euro!

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi, “Satın alma opsiyonuyla kiraladığımız Mario Gomez nisan ayında bizde kalmaya karar verirse, Fiorentina'ya sadece 1000 Euro vereceğiz” dedi.

Mario Gomez'in bonservisi 1000 Euro!

Beşiktaşlı Yönetici Ahmet Nur Çebi, Alman golcü Mario Gomez’i 1000 Euro’ya takımda tutma hakları olduğunu söyledi...

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Çebi, Alman gocü için Fiorentina ile yaptıkları anlaşma hakkında çarpıcı detaylar verdi... Gomez’i İtalyanlar’dan satın alma opsiyonuyla kiraladıklarının altını çizen siyah beyazlı yönetici, “Gomez nisan ayında bizde kalmak isterse Fiorentina’ya sadece 1000 Euro vereceğiz” dedi.


‘Bu uygulama iflas etti’
“FIORENTINA’NIN SÖZ HAKKI YOK”

Sezon başında Mario Gomez’i alan Beşiktaş, KAP’a yaptığı açıklamada “Mario Gomez’in şirketimize kiralanması konusunda Fiorentina Kulübü ile opsiyonlu olarak anlaşmaya varılmıştır. Gomez’e, 2015-2016 sezonunda 3 milyon 500 bin Euro garanti ücreti ödenecektir” demişti. Ama o dönem Alman yıldızın satın alma opsiyonu konusunda herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Ortaya çıkan bu çarpıcı detay sonrası, Beşiktaş Kulübü’nün Mario Gomez’le sözleşme uzatmak için Alman yıldızı ikna etmesinin yeterli olacağı, İtalyan Fiorentina Kulübü’nün herhangi bir söz hakkı olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ