MENÜ

Kjaer'in fiyatı 48 milyon TL!

Simon Kjaer gösterdiği performansla devlerin radarına girdi. Yönetim, Danimarkalı stoperi göndermeyi düşünmüyor ancak eğer o ayrılmak isterse, bonservis bedeli belli: 15 milyon Euro 48 milyon TL).

Kjaer'in fiyatı 48 milyon TL!

Sezon başında 7.65 milyon Euro’ya transfer edilen ve Süper Lig tarihinin en pahalı savunmacısı olan Simon Kjaer, kısa sürede takımın vazgeçilmezi oldu.

Danimarkalı stoper, gösterdiği performansla Avrupalı devlerin de radarına girdi. İtalya’dan Roma, Fransa’dan PSG, İngiltere’den ise Manchester United ve Everton’un yıldız oyuncuyu takibe alması, yönetimi alarma geçirdi.

Kjaer, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu açıklasa da özellikle PSG, Manchester United gibi devlerin teklif yaparak oyuncunun aklını çelme ihtimali endişe yaratıyor.

Sarı-Lacivertliler, başarılı savunmacıyı satmayı düşünmüyor. Ancak oyuncunun açık bir şekilde ayrılmak istemesini söylemesi ihtimaline karşı, Kjaer için bonservis bedeli belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi, kötü senaryonun gerçekleşmesi halinde Danimarkalı yıldızı 15 milyon Euro’dan (48 milyon TL) aşağı satmamaya kararlı. Simon Kjaer’in Sarı-Lacivertliler ile bu sezonun dışında 2 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.
Pereira: Fenerbahçe’nin geleceği garanti altında

Haberin Devamı
YORUM YAZ