MENÜ

Galatasaray'dan Marin'e şartlı teklif

Galatasaray yönetimi, alacakları ödenmediği gerekçesiyle serbest kalmak için TFF'ye başvuran Marko Marin'e, "Trabzonspor'la ilişkini kesersen seni alırız" mesajını verdi.

Galatasaray'dan Marin'e şartlı teklif

Hürriyet'in haberine göre, Yasin Öztekin'in yerine ofansif bir kanat oyuncusu almayı kararlaştıran Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Marko Marin'i gözüne kestirdi.

Sarı kırmızılılar, alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran Marin ve menajeri Fali Ramadani'den kritik bir talepte bulundu. Trabzonspor ile ilişkilerinin bozulmasını istemeyen Galatasaraylı yöneticiler Marin ve Ramadani'ye, "Bu transferi gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Ancak bunun için bir şartımız var; Trabzonspor ile bağlarınızı koparırsanız sizinle masaya otururuz" dediler.

TRABZON'LA BAĞLAR KOPARSA CHELSEA İLE GÖRÜŞÜLECEK

TFF'den cevap bekleyen Marko Marin, serbest kalması halinde Galatasaray yönetimiyle transfer pazarlığına başlayacak. Sarı kırmızılı yöneticiler Alman futbolcuyla anlaştıktan sonra, bonservisi elinde bulunduran Chelsea ile temasa geçecek.

İngiliz kulübünün, Marin'in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini sembolik olarak 1 yıl uzatıp, Galatasaray'a satın alma opsiyonuyla kiralayacağı bildirildi.

12 MAÇTA 2 GOL, 2 ASİST

Marko Marin
bu sezon Bordo-Mavili forma ile Süper Lig'de 12 maçta 611 dakikada görev yaptı. Başarılı orta saha 2 gol, 2 asistle takımına katkı koydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ