MENÜ

Adana Demirspor, Tiago ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Adana Demirspor, Brezilyalı oyuncu Tiago Bezerra ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor, Tiago ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, son olarak Kuveyt'in Al Arabi takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Tiago Bezerra ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Adanaspor'da forma giyen Tiago için Adana Demirspor Tesisleri'nde düzenlenen törene katılan taraftarlar, meşaleler yakarak Tiago'ya 'hoş geldin' dedi.

Başkan Vekili Tarkan Kulak, 2'nci Başkan İmam Gazali Hıradağı ve İdari İşler Sorumlusu Ayhan Deniz'in de katıldığı törende konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, "Adana'nın iki futbol takımı taraftarları arasında tatlı bir rekabet olabilir.

Bizim Tiago'yu almamızın tek nedeni Adana Demirspor'a faydalı olacağını düşündüğümüz içindir. Başka bir hesabımız yoktur. Tiago ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. 100 bin dolar peşinat, gelecek sezon ile birlikte toplam 2 milyon lira maliyeti oldu. Tiago Adana Demirspor'u şampiyon yapmak için geldi. Güzel günler yakındır. Kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

"4-5 transfer daha düşünüyoruz"

Takım olarak en büyük sıkıntılarının forvet arkasında oynayacak bir oyuncu olduğunu söyleyen Başkan Sedat Sözlü, "Bu sıkıntımızı Tiago ile çözdük. İki stoper üzerinde duruyoruz, bu birde olabilir. Alternatiflerimiz var. İki sağ bek ve bir kaleci arayışımız devam ediyor. Süper Lig deneyimi olan bir kaleci arkadaşımız ile de görüşüyoruz. Kaleci, stoper, sağ bek ve orta saha mevkilerine 4-5 tane daha oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. İlgilendiğimiz iyi oyuncular var. Ancak devre arası olduğu için bütün takımlar transfer peşinde. Belki Pote'nin yanına deneyimli hesaplı bir oyuncu bulursak da alabiliriz" diye konuştu.

"Adana Demirspor'a Süper Lig için geldim"

Çok büyük bir camia ve taraftar topluluğuna sahip olan Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Tiago Bezzera ise, "Başkanımıza ve transferde emeği geçen tüm ekibine teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Kulüpte herkesin şampiyonluk düşüncesi var. Süper lig düşüncesi var. Para için gelmedim, para istesem Kuveyt takımında kalırdım. Ben kariyer yapmak, ve Süper Lig'de oynamak istiyorum. Adana insanının özelliklerini seviyorum. Brezilya insanına çok benziyor. Benim için burada yaşamak çok kolay oluyor. Benim Kuveyt ile 3 yıllık sözleşmem vardı. Oradan ayrıldıktan sonra bana Adanaspor'dan bir teklif gelmedi. Buraya tekrar gelmemin Adanaspor ile bir alakası yok. Adana Demirspor'da güzel günler bizi bekliyor" şeklinde konuştu. Törenden sonra taraftarlar Tiago'yla, fotoğraf çektirdiler.

SÜLEYMAN CÜZDAN - ADANA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ