MENÜ

Yiğido Hussain

Avrupa Ligi'nin flaş takımı Molde'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain, Sivas yolunda. Bonservisi elinde olan oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Yiğido Hussain

Ara transfer döneminde takviyelere çok geniş bir bütçe ayıran Sivasspor Yönetimi, ilk bombasını patlatıyor. İlk olarak orta saha transferi için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlılar’ın hedefindeki isim Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe’nin grubundan lider olarak çıkan Molde’den...

Sözleşmesi devre arası itibarıyla sona eren 22 yaşındaki Etzaz Hussain, Sivasspor Yönetimi’ne önerildi. Teknik direktör Okan Buruk da oyuncuyla ilgili bir süredir bilgi topluyordu. Bonservisi elinde olan genç futbolcunun menaceriyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtilirken işin imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Asist makinesi!

Bu sezon Molde formasıyla 32 maça çıkan Pakistanlı Hussain’in de Türkiye fikrine oldukça sıcak baktığı gelen haberler arasında. Başarılı futbolcu bu sezon oynadığı maçlarda 1 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

MİNİ YORUM (Çağrı Davran)

Sivas’a ilaç olur

Norveç futbolunun önderlerinden Molde’nin kadrosunda yer alan Etzaz Hussain, Manchester United’ın alt yapısında yetişti. Orta sahanın sol tarafı hariç her yerde oynayabilen 22 yaşındaki futbolcunun ana mevkiisi, orta sahanın merkezi. Ayrıca savunmaya dönük ve sağ kanat olarak da görev yapabiliyor. Teknik kapasitesi yüksek bir isim. Pakistan asıllı Norveçli oyuncu, uzaktan etkili şutlar atabiliyor. Ayrıca hızlı ve mücadele gücü de yüksek. Sivas’ın beklentilerine karşılık verebilecek kapasitede ve gelecek vaat eden oyuncular arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ