MENÜ

Fikret Orman: 41 puan, 41 gol... 41 kere maşallah!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 4-0'lık Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Orman, "41 puan, 41 gol... 41 kere maşallah diyelim." dedi.

Fikret Orman: 41 puan, 41 gol... 41 kere maşallah!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 4-0'lık Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"41 puan, 41 gol... 41 kere maşallah diyelim. Bu mutluluğu Beşiktaşlılar özlüyor.

Bizim bir tarzımız ve üslubumuz var. Büyüklerinden gördüğümüz şekilde hareket ediyoruz. Hakemlerle ilgili de en az konuşan biziz. Hata bizim maçlarımızda da oluyor ama bu lig bu hakemlerle bitecek. Bu insanlar bizim insanlarımız. Bunları eğiterek onlarla devam edeceğimizi kabul etmemiz lazım. Şunu da unutmamak gerek. Sadece hakemler hata yapmıyor. Oyuncular da yöneticiler de teknik direktörler de hata yapıyor. Futbolun içerisinde hata yapanlar sadece hakemler değil.

Transfer çalışmaları gayet iyi bir boyutta. Bizim futbolla alakalı bir çizgimiz. Takımımıza uyum sağlayabilecek oyuncular alacağız. Bu takımın düzenini bozmayacak şekilde hareket etmek istiyoruz. Aynı zamanda da bütçelerimize uyacak.

Biz şu anda gelirimiz olmadığı halde kendi planımız içerisinde devam ediyoruz.

Şenol Güneş çok tecrübeli bir hoca. Maçın içerisinde bütün oyuncularımız oynamak istiyorlar. Şu ana kadar hocamızdan hiçbir oyuncuyla alakalı bir şikayet gelmedi.

Stattan çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Bu işte emeği olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Galatasaray büyük bir camia. İkinci devre onlar toparlanmak isteyeceklerdir. Lig bitmeden kimsenin şampiyon olacağı belli olmaz. Onlar geçen sene de kötüydü fakat şampiyon oldular."

Haberin Devamı
YORUM YAZ