MENÜ

Gol makinesi Çaykur Rize'ye!

Çaykur Rizespor, transferde düğmeye bastı. Karadeniz ekibi, öncelik olarak forveti güçlendirmek istiyor. Hedefteki isim ise Giresunspor formasıyla PTT 1. Lig'de 9 gol atan 21 yaşındaki Vedat Muriç... Kulüpler arasında pazarlıklar başladı.

Gol makinesi Çaykur Rize'ye!

PTT 1. Lig’in bu sezon en dikkat çeken isimlerinden biri kuşkusuz ki Giresunspor’un 21 yaşındaki forveti Vedat Muriç oldu. Erkan Sözeri yönetiminde sezonun flaş takımı olan Karadeniz ekibinde attığı 9 golle dikkatleri üzerine çeken, ismi Süper Lig’in devleriyle anılan başarılı oyuncu için ilk adımı Çaykur Rizespor attı.

Devre arasında forvet hattını güçlendirmek isteyen Yeşil-Mavililer’in hocası Hikmet Karaman, Kweuke’ye alternatif olarak Vedat’ın takıma kazandırılmasını istedi. Gelecek vaadeden genç forvet için yönetim de harekete geçti.

Takas artı para

Maddi olarak rahatlamak isteyen Giresunspor Yönetimi’nin Vedat’a karşılık istediği rakam henüz belli değil. Ancak Rize’nin bu transferi takas artı para olarak bitirmek istediği gelen haberler arasında. Görüşmelerin, Antalya kampına kadar son bulması bekleniyor.

Ömer Necati Albayrak

MİNİ YORUM (Ömer Necati Albayrak)

Rize’ye şart!

Mücadelenin ve gücün ön planda olduğu bir ligde 21 yaşında bir forvetin 9 gol atarak öne çıkması kolay iş değil. Skor tahtasına bakıp göklere çıkarılan oyunculardan sanılmasın Vedat Muriç. “İyi forvetim var, alternatifim yok” diyen hemen hemen her hocanın aradığı özelliklere sahip. 1.94 boyu, hava hakimiyeti ve şut kalitesi en belirgin özellikleri. Duvar oluyor, top alıp dönüyor ve durmadan geziyor. Kweuke’nin arkasında bulacağı şansları değerlendirir. Rize’nin böyle bir potansiyele ihtiyacı var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ