MENÜ

Aysal'dan Özbek'e tam destek

Eski yönetimden arkadaşlarıyla kulübün gidişatıyla ilgili görüş alışverişi yapan Ünal Aysal, Dursun Özbek ve ekibine tam destek verilmesini istedi, “Elinizden ne geliyorsa yapın” dedi.

Aysal'dan Özbek'e tam destek

Galatasaray’da birlik toplantısı... Sarı-Kırmızılı kulübün Ünal Aysal’ın başkanlığı döneminde görev yapan yöneticileri, Etiler’deki yemekte bir araya geldi. Şükrü Ergün, Candan Erçetin, Ahmet Yüce Ocaklı, Ümit Özdemir, Mehmet Cibara, Ebru Köksal, Ural Aküzüm, Mehmet Karlı ve Mehmet İpekdokuyan, yemekte Aysal’ın da hazır bulunmasını istediler. Ancak Ünal Aysal, yoğun işleri nedeniyle davete gelemeyeceğini bildirip, kendilerini ofisinde kahve içmeye çağırdı. Bunun üzerine ekip, Akmerkez’deki ofiste tekrar bir araya geldi. Burada yapılan görüşmede Aysal, “Galatasaray’da başta olan her zaman desteklenmeli. Zor bir dönemde görevi aldı, Dursun Özbek’e hepiniz sonuna kadar destek verin, elinizden geleni yapın” dedi.

Yeni yıl mesajları

Dursun Özbek’e tam destek kararının ardından Aysal, yeni yılla ilgili olarak Galatasaray camiasına başarı dileklerinde bulundu. Eski yöneticiler de, tekrar buluşmak üzere sözleşip, etkinlikten ayrıldılar.

Murat Akbaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ