MENÜ

Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'da!

Bursaspor, teknik direktörünü buldu. Yeşil-Beyazlılar, bir süre önce Galatasaray'daki görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı.

Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'da!

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayrıran, yola Ersel Uzgur ile devam eden Bursaspor, hocasını buldu. Yeşil-Beyazlılar, Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı.


Bursaspor'da hoca krizi çözüldü. Yeşil-beyazlılar Ertugrul Sağlam'dan sonra gündemde olan ve aracılar vasıtasıyla haber gönderdiği Hamzaoğlu ile orta noktada buluşamamıştı.

Sonrasında Timsah'ta Murat Yakın, Zico ve Ersun Yanal isimleri masaya yatırıldı. Ancak 3 hoca adayı da yıllık 2.5 milyon Euro'nun üzerinde rakamlar isteyince anlaşma olmamıştı.

Bursaspor resmen açıkladı

Ligdeki son Osmanlı yenilgisinden sonra Başkan Recep Bölükbaşı Hamza Hamzaoğlu ile flaş bir görüşme yaptı.

Taraflar bu kez el sıkışırken Hamza Hoca Bursaspor'un 1.5 yıllık teklifine 'evet' dedi.

Bursaspor
da Hamza Hamzaoğlu ile resmen anlaştığını resmi internet sitesinden açıkladı.


Sneijder hakkında flaş iddia!
Hamzaoğlu Bursa'ya geldi

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, başkan Recep Bölükbaşı ile birlikte Özlüce Tesisleri'ne geldi.

Boynuna takılan Bursaspor atkısıyla kameraların karşısında geçen Hamzaoğlu, ''Galatasaray'dan ayrıldık, üzüldük ama işimiz yapmak zorundayız. Başkanımız Recep Bölükbaşı beni aradığında içim kıpır kıpır etti. Heyecanlandım. Bursaspor'un büyük bir potansiyeli var. Sadece uzaklaşmış olan dinamikleri bir araya getirmemiz gerekiyor. Bizlere inananlara, güvenenlere mahcup olmamak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Safa Can Konuksever
YORUM YAZ