MENÜ

Ronaldo'dan rekor üstüne rekor!

Rekor demek Ronaldo demek. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 11 gol atarak kendi rekorunu tazeleyen, 88 golle lig tarihinin en golcüsü olan CR7; frikik, bir maçta 4 gol gibi rekorlara da ortak oldu.

Ronaldo'dan rekor üstüne rekor!

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde Malmö filelerine tam 8 gol bırakarak Liverpool’un lig tarihinin en farklı galibiyet rekoruna ortak oldu. ‘Los Galacticos’ rekorları alt üst ederken, bu başarısının büyük bir kısmını takımın Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo’ya borçluydu. Takımın yaşayan efsanesi, Devler Ligi’nde attığı 4 golle, bu sezon gol sayısını 11’e çıkardı ve grup aşamalarında en çok gol atan futbolcu unvanını eline geçirdi.

Frikikte zirveye ortak


Bununla yetinmeyen 30 yaşındaki yıldız, Di Stefano, Hugo Sanchez ve Puskas’ın ardından Avrupa arenasında bir maçta 4 gol kaydeden tarihteki 4. Real Madridli isim oldu. Öte yandan, Şampiyonlar Ligi’ndeki 10. frikik golünü kaydeden Portekizli yıldız, bu alanda zirvede yer alan duran topların efsane ismi Juninho’yu da yakaladı.

‘Rekor için oynamıyorum’

Rekorları alt üst eden Ronaldo, maç sonu duygularını paylaştı. Portekizli yıldız, “Rekor kırmak için sahaya çıkmıyorum. Yaptığım işler sonucu rekorlar geliyor. Ben tüm günümü işimi nasıl daha iyi yaparım diye geçiriyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ