MENÜ

Mustafa Denizli, Terim'i aradı, Hamzaoğlu'na ise...

Basın mensuplarıyla Florya Metin oktay Tesisleri'nde antrenman sonrası sohbet toplantısında bir araya gelen Mustafa Denizli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, Terim'i aradı, Hamzaoğlu'na ise...

Bugünkü idman sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya gelen Mustafa Denizli, takımın başındaki ilk zamanlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Terim'le konuştuk, Hamzaoğlu'na ulaşamadım"

Galatasaray'ın başına geçtiği ilk gün Fatih Terim'i aradığını dile getiren Denizli, "Fatih hocayı aradım ve görüştük. Faydalı bir konuşma oldu. Hamza hocayı da aradım, telefon açılmadı. Daha sonra aradığımda ise ulaşamadım. Yıldırım hocayı (Yıldırım Uran -Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcılarından) arayıp, ona Hamzaoğlu'na ulaşamadığımı belirttim. Ancak bana bir geri dönüş olmadı." dedi.

"Yarış varsa Galatasaray vardır"

Takıma henüz alışmaya başladığını dile getiren Denizli, "Her şey çok yeni. Size şu anda takımla ilgili çok fazla şey söyleyemem. Herkes yeni ortama adapte olmaya çalışıyor. Sıkışık bir takvimimiz var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, 'Yarış kelimesi Galatasaray'ın ikizi gibidir'. Yarış varsa Galatasaray vardır. "şekline konuştu.

"Benim gördüğüm..."


Eboue Florya'da!
Heyecanını yavaş yavaş atlattığını belirten tecrübeli teknik adam, "İlk günler gerçekten heyecanlıydım. Yavaş yavaş atlatmaya başladım. Takım asla kötü değil. Benim gördüğüm bu çalışmayla ileride istediğimiz sonuçları alacağımızdır. Şimdi kendi yolumuzda yaptığımız hesaplar var. Bu hesaplar bizi ileriye taşıyacaktır. Bizim için hedefler başladığımız gün gibi yıllar önce hangi hedefleri koyduysam üstüne koymaya devam edeceğiz." dedi.

"Puan farkı önemli değil"

Ligde 13. haftayı geride bıraktıklarını ve rakipleriyle puan farkı oluştuğunu belirten Denizli,"Galatasaray'ın futbolcuları bu farkı kapayabilecek yetenekte... Maksimum 2-3 maçlık fark var. Bu Galatasaray için benim için futbolcularım için asla önemli farklar değildir. Hayatım boyunca böyle geriden takip ettim. Bunlar çok rahatlıkla telafi edilebilir. Daha kötüsünü de gördük. Bunlar bizim için problem değil.
Türkiye’de hiç bir yarış Galatasaray’sız yürümez. Ufak tefek sonular takımların ayrılmaz parçasıdır." açıklamasını yaptı.

"Sendeleriz ama düşmeyiz"

Takımın kendi sistemini anlaması için 2 haftalık bir süre gerektiğini belirten Mustafa Denilzi, "Bugün ilk kez takımla birlikte tesisin dışında bir yerde olacağız. İki haftadan sonra her şey yerli yerinde olacaktır. Bu zaman dilimi birbirimizi tanımak adına gereklidir. O süreçte takım, tesis, yönetimi, herşeyi yavaş yavaş tanıyacağım. Bu durumu aştık yine aşacağız. Hiç kimsenin şüphsi olmasın. Bu yolculukta zaman zaman sendeleriz. Ama düşmeyiz. Küslüklerin yaşanması doğaldır. Bir teknik adam bunlara şaşırmamalı. Bu sorunları ben Florya’da bitireceğim. Ufuk tefek sonular vardı. Ben bu futbol ailesi olarak bunları bitireceğim." dedi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ