MENÜ

Donk koptu geliyor!

Galatasaray Yönetimi'nin Hollandalı futbolcuyla temasa geçtiği ve dolaylı yoldan teklif yaptığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, Donk için yıllık 1.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Tecrübeli futbolcunun da imzaya hazır olduğu belirtiliyor.

Donk koptu geliyor!

Cim Bom’un devre arası operasyonu start aldı. Sarı-Kırmızılılar’ın, gündemdeki ilk isim olan Ryan Donk için girişimlere başladığı öğrenildi.

Kasımpaşa ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Donk’la temasa geçildiği, menacerler vasıtasıyla dolaylı yoldan teklif yapıldığı ifade ediliyor. Galatasaray’ın Donk için gözden çıkardığı yıllık ücret 1.5 milyon Euro civarında. Tecrübeli futbolcunun da ilk teklife olumlu döndüğü ve kulüplerin anlaşması halinde imza atacağını bildirdiği vurgulandı. Şimdi top, iki kulübün yönetimlerinde. Galatasaray ve Kasımpaşa idarecilerinin randevulaştığı, önümüzdeki günlerde buluşacağı da gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar kesinlikle işi sezon sonuna bırakmıyor. Özellikle de Mustafa Denizli’nin ısrarı, girişimlerin hız kazanmasında etkin rol oynuyor.

Hedefinde milli forma var

29 yaşındaki Ryan Donk, şu ana kadar Hollanda Milli Takımı’nın formasını giyemedi. Tecrübeli oyuncunun en büyük hayali, Sneijder’le birlikte oynamak. Mustafa hoca da, Donk takviyesiyle orta alanı güçlendirmek ve Selçuk’u bir nebze olsun rahatlatmak istiyor. Böylece hemen hemen herkesin olumlu baktığı bir transfer operasyonu gerçekleşecek. Ancak Kasımpaşa cephesinin bu görüşmelere karşı bakış açısı henüz net değil. Yine de sezon sonunda bedavaya kaptırmak yerine bu transferden para kazanmak, Kasımpaşa Yönetimi’nin önceliklerinden biri olarak görünüyor.

Hugo için gözdağı!

Akhisar Belediye’nin Kolombiyalı forveti Hugo Rodallego’yu gözüne kestiren Galatasaray’a kötü haber. 30 yaşındaki futbolcuyu sezon başında Fulham’dan bedavaya alan Akhisar’ın, 5 milyon Euro fiyat biçtiği öğrenildi. Galatasaray cephesinin ise böylesine bir rakamı ödenmesi mümkün görünmüyor. Aslan takas formülü düşünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ