MENÜ

Galatasaray galibiyete hasret

4 maçlık galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa deplasmanından da istediğini alamadı. Galatasaray, en son ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u yenmişti!

Galatasaray galibiyete hasret

Son 4 resmi maçtır rakiplerini yenemeyen Galatasaray, Kasımpaşa’yla deplasmanda 2-2 berabere kaldı, galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya deplasmanda 2-1 yenildi. Ligde Rizespor’a 4-3 mağlup olan Cim Bom, Antalya’yla da 3-3 berabere kalmıştı.

Galatasaray, Devler Ligi’nde Atletico Madrid’e 2-0 yenilerek, taraftarını iyice endişeye soktu. Teknik direktör değişikliğine de giden Sarı-Kırmızılılar, bu koltuğa Mustafa Denizli’yi getirdi. Kötü gidişata ‘dur’ demesi beklenen tecrübeli teknik adamın, ilk maçında Kasımpaşa deplasmanından 2-2’lik skorla ayrılması, tedirginliğin artmasına neden oldu.

3 maçta 7 puan kaybetti!

Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta 8 gol atan, ancak ağlarında 9 gol gören Galatasaray, sadece 2 puan alabildiği bu 90 dakikalarda toplam 7 puan kaybetti. Cim Bom ligdeki son galibiyetini 10. haftadaki Eskişehirspor maçında 4-0’lık net bir skorla yaşamıştı. Sarı-Kırmızılılar, gelecek hafta evinde Bursaspor’u devirip, hem galibiyet hasretine son vermek, hem de taraftarının yüzünü güldürmek için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ