MENÜ

İspanya'da deprem: Atletico ve Real Madrid men edilebilir!

Transfer yasağı olan Barcelona, aynı hatayı Real Madrid'in yaptığını iddia ediyor.

İspanya'da deprem: Atletico ve Real Madrid men edilebilir!

Barcelona, başta Neymar olmak üzere diğer futbolcuların transferinde yaptığı usulsüzluk nedeniyle Ocak 2016'ya kadar sürecek transfer yasağı ile cezalandırılmıştı. Katalanlar, aynı kural ihlalini Real Madrid'İn yaptığını iddia ediyor.

FIFA
'nın Katalan deviyle aynı fikirde olması halinde Real Madrid'in yazın Chelsea'den yapacağı Eden Hazard transferi ve Ronaldo'nun PSG'e satılma hayalleri suya düşecek.

Yaptığı usulsüz transferlerin cezasını hala çeken ve son 12 aydır transfer ettiği oyuncuları oynatamayan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid'in de aynı hayatı yaptığından emin. Katalanlar FIFA'dan gelecek olan haberi ve cezayı bekliyor.

Ancak FIFA, yapılacak araştırmalar sonucu takımdan herhangi bir açıklama gelmemesi halinde konuyu açmayı düşünmüyor.

Olası bir kural ihlalinde takıma gelecek uyarı ve uyarının geleceği zaman hayati önem taşıyor. Büyük transfer planları olan Real Madrid'in transfer yasağına takılması birçok oyuncuyu ve kulübü etkileyebilir. Ancak Barcelona, cezasını erteleterek ceza süresini geç yürürlüğe koydurmuştu. Bu durum eğer Mor- Beyazlılar için de geçerli olursa 'olası transfer yasağı' 2017 yılına kalacak.

Büke Narin/ fanatik.com.tr


Haberin Devamı
YORUM YAZ