MENÜ

Mario Gomez şov devam edecek

Siyah-Beyazlılar'ın Alman yıldızı, bugün Olimpiyat'ta oynayacakları Skenderbeu maçında takımının en önemli kozu olacak. Hafta boyunca yapılan çalışmalarda hırslı bir görüntü sergileyen 30 yaşındaki futbolcu, Arnavutluk ekibi karşısında gollerine devam etmeyi hedefliyor

Mario Gomez şov devam edecek

Beşiktaş’ın bu akşam Skenderbeu’yla oynayacağı mücadelede tüm gözler; bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde Siyah-Beyazlılar’a büyük katkı sağlayan Mario Gomez’de olacak.

14 ay sonra Milli Takımı’na seçilmesinin ardından morallenen; Kara Kartal’ın geçen hafta Sivasspor’u 2-0’lık skorla devirdiği mücadeleyi de boş geçmeyen 30 yaşındaki futbolcu, bu akşam da gollerine devam etmeyi hedefliyor. Takım çalışmalarında sergilediği hırslı görüntüyle teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu eden Gomez, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kendi taraftarları önünde şov yapıp takımını H Grubu’ndaki son maç öncesinde bir üst tura bir adım daha yaklaştırmak için çaba gösterecek.

‘Çifte şampiyonluk istiyorum’

Kara Kartal’ın Alman yıldızı, sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik iddialarla ilgili olarak Skenderbeu maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlı formayla yaptığı çıkışla tekrar futboldan keyif almaya başladığını söyleyen Gomez, “Beşiktaş sayesinde yeniden milli takıma seçildim. Takımımın başarısına yardımcı olup çifte şampiyonluk yaşamak istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum ve kalmaya da devam edeceğim. Başka bir düşünce aklımdan geçmedi” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ